• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

Danielll214

User
    Player
    * Nick-ul tău: robloxoof77

* Propunere: Sa se dea ban permanent oricarui hacker

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In mai bine si in mai jucabil mai ales pe 4v4

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Bedwars este sectiunea cu cei mai multi hackeri pe departe si aceasta propunere , teoretic , ar usura treaba stafului de 2 ori mai mult si ar scapa de mai multi hackeri mai usor

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:  RoaR

mini.

god gaymer
    Player
    Ia gandeste-te putin : 

Unii jucatori joaca cu hack , primesc ban si dupa nu se mai joaca (poate).

Aceste reguli exista pentru a le arata jucatorilor ca nu ajung nicaieri daca joaca cu hack ; sau daca este un jucator legit si primeste ban permanent , toti jucatorii ar putea fi banati si asa se pierd jucatorii .

Daca s-ar accepta propunerea am avea de suferit. Uite de asta nu sunt de acord cu propunerea ta.

:contra:

Shellow

User
    Player
    Primul ban este o avertizare

Daca respectivul nu inceteaza cu hackul si este prins iar, ban permanent

EmyRediezYT

User
    Player
    Primul ban este de 24h pentru ca este o avertizare, o a doua sansa pentru jucatorul care utilizeaza moduri nepermise/hack.

:contra: .

anamariaaa

User
    Player
    :contra: Nu cred ca este o idee buna.Prima oara se da ban 24h apoi permanent.Daca eu joc acum cu hack primesc ban24h si dupa poate ma invat minte si nu voi mai juca.Este o a 2 a sansa pentru a nu avea permanent.

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    De ce sa fie banati direct permanent cand ei au la 1/2 aceea sansa ca sa se lase de hack si sa zica "Gata, stop ca-mi iau permanent".
    Dupa parerea mea e mai ok sa-l faci pe jucator sa se lase de hack-uri si sa renunte la ele, decat sa-l faci sa nu se mai joace.
    Din partea mea un :contra:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Într-adevăr, hackerii nu au ce cauta pe Gamster, dar sa fie sancționați direct cu ban permanent este cam mult nu crezi? Primul ban este temporar, doar 24h ca să fie avertizați, iar la următoarea abatere permanent, eu zic că e bine așa cum zicem toți care ne-am dat părerea în propunerea ta. 

DarkTiger

User
    Player
    Poate un jucator foloseste un mod care nu e permis si el nu stie, sa ia ban degeaba perm? Eu zic ca e ok 24h si dupa permanent :contra:

#TitaniuMark

User
    Player
    Sanctiunea cu Ban 1/2 pentru hack are scopul  de a le da jucatorilor o a doua sansa de a isi schimba comportamentul 

oricum nu ar prea ajuta ban permanent din prima pentru hack deoarece 1 ip iti permite sa iti faci 3 conturi si in plus exista vpn-uri pe care jucatorii le pot folosi ca sa intre cu alte conturi

propunerea ta nu prea are rost din punctul meu de vedere deci :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.