• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

McFan66

User
    Player
    * Nick-ul tău: McFan66

* Propunere: Sa se adauge kill messages, victory dances, bed destroys, final kill effects, loot crateuri, coins, etc. (cum este pe Hypixel)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila deoearece jucatorii ar fi incurajati sa joace mai mult, si ar fi mult mai fun.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: Nope.

#TitaniuMark

User
    Player
    Aici sunt pe de-o parte :pro:  

Cu adaugrea coins si a unui "mistery-box" care sa contina kit-uri si, eventual trail-uri

Deasemenea bed destroys in scoreboard este o idee buna, insa pe modurile "solo" si "doubles" nu este loc in scoreboard si de aceste stats-uri

La final kills effects as zice ca glow este de ajuns, deoarece daca s-ar da efecte de potiuni ar putea fi dezavantajos pentru jucatorii care nu reusesc sa faca final kill-uri ...  gandeste-te ca esti intr-o arena cu inca 8 jucatori ...  tu obtii 6 final kill-uri iar fiecare final nou iti da o alta potiune / timp mai mult / efect mai puternic ...  sa zicem ca ai health boost 5 , strenght 4 si regen 4, iar jucatorul ramas are decat cateva golden-apple-uri , normal ca acesta va pierde, iar daca pateste asa cateva jocuri la rand se va lasa de sectiune

Prin urmare propun ca final kill-urile sa dea DOAR efect de GLOW

Iar pentru restul sunt :contra:

Deoarece - consider ca sunt destul de bune death messages-urile de acuma ( desi, mie mi-ar placea sa se scoata cu totul si sa apara doar la final kills sau sa le poti da Toggle deoarece acestea umplu chat-ul , lucru care , cel putin pe mine ma incurca ...  este o aglomerare aproape inutila a chat-ului si iti ocupa si privirea cnd apar cate 8-10 mesaje de-odata [ stiu, pot dezactiva chat-ul dar prefer sa il tin activat 🙂 ] si ii poate incurca si pe membrii staff ce trebuie sa sanctioneze cu mute pentru un anumit mesaj sau pentru spam, in obtinerea dovezilor [ in loc sa faca 1-2 ss-uri , trebuie sa faca vre-o 8 ] )

Cat despre victory dance ...  sunt de parere ca ar provoca lag jucatorului care castiga , mi se pare ceva foarte greu de implementat , iar mie sincer nu mi-ar placea ca minecraft sa devina un fel de fortnite cubic!

CaptainPanda

User
    Player
    :contra: cu Kit-urile nu sunt de acord, inainte era kitul Enderman cu 2 perle, te duceai la unul pe insula si ii luai patul... exact ce fac hackerii cu fly acum

Victory Dance si celelalte sunt total aiurea 

Cel mai acceptabili mi se par coinsii dar nu vad ce ai putea lua de ei

McFan66

User
    Player
    Aici sunt pe de-o parte :pro:  

Cu adaugrea coins si a unui "mistery-box" care sa contina kit-uri si, eventual trail-uri

Deasemenea bed destroys in scoreboard este o idee buna, insa pe modurile "solo" si "doubles" nu este loc in scoreboard si de aceste stats-uri

La final kills effects as zice ca glow este de ajuns, deoarece daca s-ar da efecte de potiuni ar putea fi dezavantajos pentru jucatorii care nu reusesc sa faca final kill-uri ...  gandeste-te ca esti intr-o arena cu inca 8 jucatori ...  tu obtii 6 final kill-uri iar fiecare final nou iti da o alta potiune / timp mai mult / efect mai puternic ...  sa zicem ca ai health boost 5 , strenght 4 si regen 4, iar jucatorul ramas are decat cateva golden-apple-uri , normal ca acesta va pierde, iar daca pateste asa cateva jocuri la rand se va lasa de sectiune

Prin urmare propun ca final kill-urile sa dea DOAR efect de GLOW

Iar pentru restul sunt :contra:

Deoarece - consider ca sunt destul de bune death messages-urile de acuma ( desi, mie mi-ar placea sa se scoata cu totul si sa apara doar la final kills sau sa le poti da Toggle deoarece acestea umplu chat-ul , lucru care , cel putin pe mine ma incurca ...  este o aglomerare aproape inutila a chat-ului si iti ocupa si privirea cnd apar cate 8-10 mesaje de-odata [ stiu, pot dezactiva chat-ul dar prefer sa il tin activat 🙂 ] si ii poate incurca si pe membrii staff ce trebuie sa sanctioneze cu mute pentru un anumit mesaj sau pentru spam, in obtinerea dovezilor [ in loc sa faca 1-2 ss-uri , trebuie sa faca vre-o 8 ] )

Cat despre victory dance ...  sunt de parere ca ar provoca lag jucatorului care castiga , mi se pare ceva foarte greu de implementat , iar mie sincer nu mi-ar placea ca minecraft sa devina un fel de fortnite cubic!
    Eu nu cred ca ai inteles propunerea. Doar cei care au jucat pe hypixel vor intelege. Acele final kill effects si restul sunt cosmetice, nu lucruri care te pot ajuta in joc 😛

McFan66

User
    Player
    Ok am citit si al doilea raspuns si se vede ca sunteti destul de departati de propunerea propusa de mine deoarece nu stiti cum este bedwarsul de pe hypixel.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.