• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere bedwars

Status
    Not open for further replies.

Styled_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Styled_ / StyledxDD

* Propunere: Mai mult staff pe bedwars

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In foarte extrem de ultra bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca pe bedwars sunt extrem de foarte multi cheateri, seara gasesc cel putin 1-2 odata la 2 meciuri

* Subserver: B e d w a r s

* Alte precizări:  Eu zic ca merita luat in considerare

♛ nai wa ♛

User
    Player
    tu crezi că se aleg random adminii sau ce-i cu propunerea asta? crezi că poate să fie forțată treaba? n-au ce face ei dacă nu se aplică pentru grad

pe bedwars îi ai pe repo, unknowngirl și innesity parcă oricum, dacă le dai mesaj pe discord o să fie banat jucătorul respectiv într-un minut, nw

mini.

god gaymer
    Player
    Propunerea e buna , dar nu putem decide jucatorii sa fie membrii staff ca sa baneze hackerii, e decizia ta sa daca vrei sa ii banezi , ca sa nu te mai deranjeze hackerii.

Oricum poti chema membrii staff pe discord si ei se vor ocupa. Hackerii sunt banati mai repede asa.

Votul nu este nici pro,nici contra

Styled_

User
    Player
    Daca le dau mesaj pe discord, partea buna e ca am primit ban pe discord fara sa stiu de ce, si dureaza 3 luni sa se uite cineva peste ce s-a intamplat

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.