• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

GabiBrasov_

User
    Player
    * Nick-ul tău: GabiHPS_

* Propunere: Să se facă un top kills/wins/beds destroyed

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar atrage mai mulți jucători pe server,și în general pe server.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar exista mai multă dorință de a juca,și ar fii competitiv.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: -

qPandaa_

User
    Player
    Astfel de propuneri au mai fost facute de-a lungul timpului. Una de tipul asta am facut chiar eu acum ceva timp. 
    In primul rand, playerii nou-veniti pe sectiune, odata ce vad acele top-uri, nu pot face nimic, nu pot juca atat de mult incat sa ii intreaca pe cei deja existenti in top. Ar putea sa fie acceptata si testata propunerea ta dupa wipe. 
    In al doilea rand, dupa parerea mea, cel mai bine ar arata, la fel ca pe alte sectiuni, un item in inventar pe care sa-l dechizi si sa-ti apara stats-urile in chat. (sau in partea dreapta a ecranului, atunci cand te afli in spawn)
    Totusi, imi place ideea. :pro:

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Exact cum a mentionat qPandaa_ , multi au facut aceasta propunere, ba chiar s-a facut update pe bedwars, dar s-a scos din cauza unor probleme administrative.
    Eu am participat la votarea acestor propuneri si pot spune ca toti vor aceasta optiune.

Sincer, nu stiu daca se va face update, dar sper sa se rezolve orice problema de pe Bedwars.
    Iti dau :pro: , pentru ca-mi place propunerea, mai ales ca vreau sa fiu in top beds destroyed 😂

SanduK

Loyal
    VIP
    Este o ideie foarte buna. Ar aduce serverul la creștere și vor juca mai mulți bed wars pentru niste puncte.

:pro:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Este o idee destul de buna, cum sunt top kills, deaths, si activity, pe celelalte sectiuni, cred ca ar fi ok, sa se bage un top din acesta pe bedwars.

Va atrage mai multi jucatori, si ii vor face sa se joace, pentru a ajunge cat mai sus in top.

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Aceasta ar fi o schimbare foarte buna. Ar fi mult mai competitiv asa si ai juca cu mai multa placere. Chiar imi doresc sa se implementeze acest tabel.

Moler

User
    Player
    E o idee bună dar cred că ar trebui să fie top si cu WinRate (trebuie să ai cel puțin 100 de meciuri ca să ți se calculeze winrate ul) şi de WinStreak. Pentru că pentru astea e necesar mai mult skill decât timp să te joci

Alle

User
    Player
    Este o idee buna, poate s-ar adauga si niste rank-uri cum sunt pe hide and seek

the_cat.

User
    Player
    Buna! Cred ca este o idee buna si interesanta. Tot asa ar face jucatorii sa joace mai mult,sa devina din ce in ce mai buni si sa doreasca sa ajunga pe un loc cat mai bun. Votul meu este

LOXus

User
    Player
    :pro: asa ar motiva playerii sa joace mai mult

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Stiind cate kills/deaths ai, te poti motiva si mai mult ca sa castigi.

ItsMePros

User
    Player
    :pro: Idee extrem de buna si cred ca se va face

AiceFx

User
    Player
    A mai fost o propunere la fel si mi-am spus opinia acolo :pro:

ImShadow_Ro

User
    Player
    O idee geniala  :pro: ar putea atrage cati mai multi jucatori care se vor confrunta pentru a ajunge in top 

tennesy

User
    Player
    ar fii furmos sa fie top kills, wins :pro:

Status
    Not open for further replies.