• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

iKowo_o

User
    Player
    * Nick-ul tău: iKowo_o 

* Propunere: Sa bagati pe sectiunea BedWars un sistem cu levele/coins/stelute ca pe hypixel .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mult mai distractiv si nu ai mai juca degeaba.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am spus , ar fi mai distractiv , ar aduce mai multi playeri si nu ai mai juca degeaba.

* Subserver: BedWars 

* Alte precizări:  -

oof_panda

User
    Player
    Acel update a fost băgat dar scos din cauza problemelor, o să se bage conform Ownerului dar nu stim incă când

:pro:

Viorica__Dan

User
    Player
    Mi se pare o idee buna, oricum va fi implementata când va aparea noul update. Sunt de acord cu tine, ar face jocul mai interesant. Ai juca cu un scop, sa ii întreci pe alții, sa devii cel mai bun. :pro:

qPandaa_

User
    Player
    Imi place mult ideea, dar neg faptul ca te joci degeaba. :)) Zilnic sunt playeri noi care au stiluri de joc diferite, dar pot spune ca este amuzant cand majoritatea se oftica, ceea ce face bedwars ul interesant.

Oricum, de la mine ai:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player

O idee buna, ar fi interesant sa fie un top cu playerii care au cele mai multe win-uri, un top cu cele mai multe kill-uri. 

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Si mie mi-ar placea, ar fi mult mai distractiv, si chiar ai juca cu mai mare placere. Cred ca astfel ar juca mai multa lume decat joaca deja.

rares4323

User
    Player
    toti playeri fara cont premium ar bene :pro: ficia de un server free ca pe hypixel si da as juca

LOXus

User
    Player
    :pro: frumoasa propunere! asa toata lumea ar fii mai bagata in joc!

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Mai este o propunere de genul.

Status
    Not open for further replies.