• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Nodusse

User
    Player
    Nick-ul tău:Nodusse

* Propunere: Party -uri private ca pe alte servere din afara

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Jucătorii noi s ar bucura de o experienta mai buna alături de prietenii lor

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi mai distractiv sa putem intra intr un meci de bedwars alături de prieteni 

* Subserver: BedWars solo

* Alte precizări:  Știu ca acest lucru va utiliza mai multe arene, dar in opinia mea s ar merita

Nodusse

User
    Player
    ItzAndrei_ said:
    Salut,idea ta nu este una prea buna,daca va faceți party uri private puteti sa quick join sau /bw join (arena) si asa puteti juca toti imperuna.

:contra:
    eu ma refeream la ideea de a ne juca doar cu prietenii fără să fie nevoie sa se umple arenă, un sistem asemănător ca cel de pe hypixel care le este oferit gradelor

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Din cate stiu eu exista /party invite si pe Solo, infine poate ma insel. Dar din partea mea ai :contra:

AiceFx

User
    Player
    Daca este vorba decat de 2 persoane mi se pare o risipa de timp dar daca sunteti mai multi ai /party create dupa /party invite si dai join pe o arena si o sa puteti juca totii!
      :contra:

Last edited by a moderator:

tennesy

User
    Player
    Salut nu vad rostul la propunerea asta :contra:

PandaKing.

User
    Player
    :contra: Deja poti faci partyuri , si cred ca ajung

Qua7ro

User
    Player
    Eu as vrea sa strâng 8 prietenii și da facem o confa pe dis și sa facem un party unde sa ne jucam doar noi deci 

:pro:

Status
    Not open for further replies.