• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Alpha_Kosmas

User
    Player
    * Nick-ul tău: Alpha_Kosmas

* Propunere: Dupa ce ti se sparge patul si mori sa fi scos de pe mapa (playerii inafara de staff) pentru ca sunt fenomene care se oftica si fac bug-ul ala de se baga in block cand construiesti sau cand faci bridge si cazi in void sau se baga in fata sagetilor cand dai cu arcul sau stau in fata patului cuiva si nu il poti sparge....

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta putin zic eu

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca cred ))

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:  Sper ca ati inteles ce am scris

AiceFx

User
    Player
    Este o idee foarte buna pentru ca de multe ori jucatorii care se enerveaza ca a fost eliminat incearca sa se bage in fata ta cand dai cu sabia sau pui blocuri! :pro:

bobolea

User
    Player
    O idee buna. Dar mai degraba ar trebui reparat bugul. Pentru ca,daca dau peste un hacker, prefer sa-l filmez cat sunt pe spectate si sa-l raportez. Adevarul e ca bugul nu este foarte cunoscut, dar cine il cunoaste,100% il face. Plus ca cine nu stie,o sa blameze serverul pentru lag (ceea ce am facut si eu). Din partea mai ai pro.

:pro:

zLowFast.

User
    Player
    Buna ziua! Nu-mi place ideea ta pentru că atunci când ești pe double și joci cu un prieten de-al tău la petrecere, și mori înaintea prietenului tău. Părăsești arena și, în consecință, și prietenul tău iese din arena. Oricine abuzează de această bug este sancționat așa cum este scris în regulament. :contra:

ImShadow_Ro

User
    Player
    Salut ! ideea ta ar fi buna doar pentru Solo nu si pentru meciurile in echipa . Dar cei care abuzeaza vor fi sanctionati de membri staff-ului  :contra:

PandaKing.

User
    Player
    Nu imi place propunerea ta :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu ii vad rostul propunerii, n o sa mai atace nimeni, si o sa stea doar pe insula :contra:  

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: dacă ai muri tu deodată si prietenul tău ar sta în meci tu ti ai fi plictisit sa il astepti asa ca il poti spectata bugul o să fie rezolvat cred eu.

iSktZz

User
    Player
    :contra: mai bine s-ar rezolva bugul decat se te scoata direct, asa daca joci cu team trb sa ii astepti pana termina, asta daca nu ii scoate cu tine direct

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna!Mie nu imi place ideea ta deoarece daca esti in meci cu un hackeri si mori,nu il poti filma,si atunci acel hacker poate juca in continuare cu hack,cat despre acel bug sunt de acord cu tine,insa votul meu pentru tine este :contra: ,succes!

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Daca eu sunt lider-ul echipei mele si mor,automat ma scoate si pe mine si pe prietenul meu.In privinta acestui bug,poti reporta in /Ac ca cineva se pune in fata ta cand dai cu arc-ul sau nu te lasa sa iti faci un pod.

Votul meu este un :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut

Cum s-a mentionat si mai sus,merge doar pe Solo,nu pe Doubles,fiindca scoate si prietenul cu care esti.

Daca cineva abuzeaza de acest bug,poate fi raportat pe /ac sau pe forum la sectiunea de Complaints,el fiind ulterior sanctionat de membrii staff.

In concluzie,votul meu este :contra:

AdyMN

User
    Player
    Salut

Eu consider că această idee este una nu prea bună pt că poți aștepta un prieten de al tau care inca este in meci sau vrei să filmezi niște team-eri/hackeri când nu este staff on

:contra:

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut! 
    Pentru BedWars Solo ar fii o propunere buna dar pentru Doubles si 4v4v4v4 nu ar fii utila deloc.
    Din acest motiv Contra-ul are prioritate.
    :contra: .
    Succes !

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut,

Consider ca ar fi mai eficient sa repari bug-ul decat sa dai afara jucatorii eliminati de pe mapa.

DavidFNaF

User
    Player
    Nu imi place aceasta idee, deoarece daca un jucator gaseste un hacker, vrea sa il filmeze si a murit, nu il va putea filma.

Marioxis_RO_

User
    Player
    salut, jucatorii care au fost omorati de catre un hacker si au posibilitatea sa il filmeze pentru a fi sanctionat, nu il vor mai putea filma daca sunt trimisi direct in spawn

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Acel bug a fost rezolvat iar unele persoane vor sa se uite pe prietenii lor care inca joaca
    De la mine :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Ideea ta nu mi se pare buna deoarece jucatorii omorati de un hacker au posibilitatea sa il filmeze , dupa propunerea ta ar trebui sa fie trimisi la spawn iar acestia nu vor mai putea face nimic.

Acestea fiind spune vote-ul meu este,

:contra: .

Status
    Not open for further replies.