• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

FeVosFeR

User
    Player
    * Nick-ul tău: FeVosFeR

* Propunere:  Să poți folosi [/tempban] și [/tempmute] în meci ca VIP. Vreau să precizez că la Hero merge [/tempmute] în meci.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu va mai trebui să dăm ban-ul în lobby, ci direct din meci. Sau tempmute, depinde de caz.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Se vor reduce hackerii, cât și persoanele ce jignesc. Nu va trebui să îi suportăm până la sfârșitul meciului.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:  Mulțumesc pentru atenția acordată! Aștept PRO sau CONTRA!

WhovianCoder

User
    Player
    PRO

Fiind jucator de bedwars, îmi dau seama ce frustrant este atunci când, deși dai /report unui hacker sau unor teameri, aceștia rămân pana la sfârșitul meciului. Am dat de team de 3 și pot spune ca e un sentiment groaznic, deși i am bătut de i am stins

alex4thewin

User
    Player
    Salut.

Poti scrie si /ban <nume> <durata> <motiv> si  /mute <nume> <durata> <motiv>

asadar :contra: .

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Nu mi se pare o idee asa de stralucita. Oricum poti da tag numelui scrii minutul/ora si motivul, apesi "home" si scrii /ban sau /mute, exemplu pentru o solutie relativ rapida, si simpla.

De la mine ai: :contra: .

FeVosFeR

User
    Player
    Salut.

Poti scrie si /ban <nume> <durata> <motiv> si  /mute <nume> <durata> <motiv>

asadar :contra: .
    Vreau să evidențiez faptul că nu merge [/tempban] și [/tempmute] când sunt în meci. Și nici [/ban] și [/mute]. La [/ban] nici nu am acces.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Propunerea ta, mi se pare ok, dar pentru a folosii aceste comenzi, trebuie sa dea acces la toate comenzile, dar poti folosii /mute /ban. :contra: Succes!

Status
    Not open for further replies.