• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

AndreiSolo

User
    Player
    Nick-ul tău: AndreiSolo

Propunere: Să se adauge clasamente cu : Top Kills, Top Wins, Top Deaths și la fiecare câștig să primești ca recompensă ,,BedCoins,, , iar cu acele ,,BedCoins,, să poți cumpăra diferite kit-uri , spre exemplu : Builder Kit (x64 wool) ; Warrior Kit (Chain Armor și sabie de piatră) , etc. 

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Mai mulți jucători vor fi atrași de secțiunea BedWars cu aceste modificări, iar eu unul cred că aceste modificări sunt mai distractive. 

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate: 1. Jucătorii pot vedea cine au cele mai multe ucideri, învingeri sau morți. 

2. Li se vor oferi anumite avantaje în meciuri cu acele kit-uri , pe care le poți cumpăra cu ,,BedCoins,, , iar eu unul cred că va fi mult mai fun. 

Subserver: BedWars 

Alte precizări: - 

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    In primul rand, din cauza plugin-ului nu se poate adauga Top kills / Top wins etc.

In al doilea rand, ideea cu BedCoins nu mi se pare una buna, deoarece nu mi se pare corect ca unii care joaca zilnic sa aibe kit-uri cu cate 64 wool la inceputul fiecarui meci, e un avantaj prea mare care ar face jucatorii noi sa nu mai joace.

Mini-game-ul BedWars trebuie sa fie for-fun, nu pentru a aduna coins si apoi sa castigi fiecare meci !
    :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Nu mi se pare ok sa se readauge kiturile deoarece debalanseaza jocul, de multe ori stateam in baza si asteptam 2 gold cand cineva vine la mine cu wool/ender pearl din kit. Nu mi se pare ok :contra:
    Tu practic aici ai pus 2 propuneri dar votul meu pentru ambele o sa fie acesta ^ deoarece sunt multi care vin cu aceiasi propunere ca si tine. Bafta!

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Nu imi place ideea ta, deoarece ar fi un avantaj prea mare pentru jucatorii vechi fata de jucatorii noi. Aia noi ar trebui sa stea foarte mult pe sectiune, sa poata sa castige un meci, ca sa avanseze si ei spre acei "BedCoins".

Votul meu: :contra: .

mini.

god gaymer
    Player
    :contra: . Toti jucatorii trebuie sa fie egali si in plus , toate jocurile trebuie sa fie for-fun , nu sa ai avantaje la inceputul meciului ca sa nu se mai joace nimeni , iar treaba cu statisticile s-a mai discutat de foarte multe ori (ba chiar s-au facut propuneri despre asta) si nu se stie cand sau cel putin daca se va adauga.

LegendaryPvP

User
    Player
    Toti jucatorii trebuie sa fie egali. Daca s-ar readauga kituri, s-ar debalansa jocul. Votul meu este :contra:
    Succes

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,dupa parerea mea toti jucatorii trebuie sa fie egali,pentru ca in caz contrar ai oferi sanse altor jucatori si jocul nu ar mai fi corect,de la mine ai :contra: ,succes!

Jamaicanu

User
    Player
    Salut!

Vreau sa spun ca ideea ta cu /top wins/kills,etc mi se pare buna,insa nu se poate adauga pluginul.

Dar ceea cu kiturile nu mi-se pare drept ca intr-un minigame sa ai avantaje fata de alti jucatorii.

Votul meu este :contra:  Succes!

Adelyynoo

User
    Player
    𝑨𝒎 𝒗𝒂𝒛𝒖𝒕 𝒄𝒉𝒆𝒔𝒕𝒊𝒂 𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒔𝒊 𝒑𝒆 𝒂𝒍𝒕𝒆 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆𝒓𝒆, 𝒔𝒊 𝒎𝒊 𝒔𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆𝒃𝒂𝒍𝒂𝒏𝒔𝒂𝒕 𝒕𝒐𝒕𝒂𝒍. 
    :contra:

Last edited by a moderator:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta nu este Una buna ! In acest mod playerii vechi ar fi avatantajati de cei noi ! :contra:

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Salut.

A fost deja adaugat un Top wins/kills/death. 

Legat de bitcoins si kit-uri nu sunt de acord.

:tc:

Status
    Not open for further replies.