• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

AlexelTL_GOD

User
    Player
    * Nick-ul tău: AlexelTL_GOD

* Propunere: Comanda /cps pentru toți membrii staff de la moderator+.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine, este o comandă foarte folositoare și de care nu se poate abuza, nu are un impact negativ asupra unui jucător dacă este folosită.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar ajuta staff-ul să prindă mai mulți hackeri, în special pe cei cu killaura, autoclicker. Consider că nu doar operatorii trebuie să aibă acces la această comandă, întrucât cu toții avem nevoie de ea (Și adminii și moderatorii). Ne-ar oferi multe instrumente de care ne putem folosi pentru a ne îmbunătății eficiența împotriva celor ce folosesc hack-uri.

* Subserver: Bedwars.

* Alte precizări:  Pe unele secțiuni a fost implementată această sugestie, ar fi bine, zic eu, să se întâmple asta și aici! Mulțumesc pentru atenție.

Boog

User
    Player
    Bună!

Mi se pare o idee bună, chiar avem nevoie, deobicei este mai greu să ne dăm seama când cineva folosește auto-clicker, dacă o să avem acces la ea, ne-ar fi mai ușor. :pro:

GodBoy1432

User
    Player
    Salut.Membrii staff de multe ori pot sa faca greseala si confuzia intre jitter click si auto clicker.De exemplu eu reusesc sa dau cam 20 cps in jitter.Propunerea ta este una chiar foarte buna si va ajuta in depistarea hackerilor.De la mine ai :pro: .

DavidFNaF

User
    Player
    Ar fi mai usor sa prindem hackerii.

:pro:

TancaUragan

User
    Player
    Buna, mi se pare o idee buna, asa poti prinde mai usor jucatorii ce folosesc auto-clicker. 

Cloacks

User
    Player
    O idee foarte bună, însă iti poti da seama destul de usor când cineva are auto clicker (în unele cazuri), totuși ideea ta merită apreciată, și probabil, de ce nu, implementată, succes. 

NexyzZ1

Graphic Designer
    Player
    Imi place propunerea, poti prinde mai usor playerii care folosesc auto-clicker sau programe care influenteaza click-urile. De la mine ai :pro:

fr1su

Banned
    Hammered
    Mi se pare o idee foarte buna deoarece poti prinde mai rapid playerii care folosesc autoclicker. De la mine ai :pro:

Crayu

User
    Player
    Este o idee buna deoarece asa poți prinde mult mai ușor jucatorii care folosesc auto clicker :pro:

AngroysJR

User
    Player
    Este o idee foarte buna dupa parerea mea si ar trebui implimentata pe sectiunea bw.

Din partea mea ai un:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Imi place initiativa ta si eu consider ca aceasta comanda ar fi de mare ajutor pentru staff ul de pe bedwars ! Va ajuta foarte mult pentru priderea persoanelor care folosesc hack si pentru rezolvarea abuzurilor. :pro:

Adelyynoo

User
    Player
    Buna , aceasta propunere ar putea fi utila atat pe bedwars cat si pe oricare alta sectiune de pe server intrucat s a ajuns la folosirea autoclickerului prea excesiva, si ar putea ajuta la prinderea faptasilor ce abuzeaza de acest lucru, de la mine ai  :pro:  

Status
    Not open for further replies.