• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

CristiCelMar

User
    Player
    Nick-ul tău: CristiCelMare

Propunere: Quest-uri Zilnice (Distruge ... Pat-uri,Omoară ... Playeri)

Cum crezi că ar influența propunerea ta în această comunitate: în Bine.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate: Lumea ar putea să facă Level/Stele mai ușor și mai rapid,nu doar pentru Win-uri. Jocul ar fi mai distractiv.

Adelyynoo

User
    Player
    Buna, mi se pare o idee buna sa fie implementat un sistem de quest/rewards, pentrru a stimula playerii sa joace mai mult si pentru a spori game ul pe sectiune, de la mine ai un :pro:  

_ImEdward

User
    Player
    Salut!
    Imi place ideea ta. Din perspectiva mea, ar fi mai bine daca, de exemplu ai un quest in care trebuie sa distrugi 3 paturi, ar crea mai multa competitie intre jucatori daca quest-ul ar trebui completat intr-un singur meci, in niciun caz in mai multe.
    Prin urmare, votul meu este :pro: .

EduardINFIN

User
    Player
    Salut!
    Eu nu cred ca ar fi o idee foarte buna, in primul rand jucatorii vor juca mult mai toxic doar pentru a face quest-urile respective ( target pe pat / se vor arunca in void doar ca sa te omoare, etc.) si in al doi-lea rand, jucatorii vor pune mai mult accentul pe completarea quest-urilor in loc sa il puna pe a juca si a face win-uri cat mai multe, asa ca de la mine ai  :contra:   Succes!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Scopul jocului BedWars este destul de simplu si de clar, adaugarea de questuri l-ar schimba , din partea mea ai :contra: deoarece mi se pare ok cum este acum.

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Ideea ta este buna deoarece eu cred ca ar face jocul mai interesant+ Jucatorii ar sta mai mult pe sectiune sa faca aceste questuri.

:pro: .

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut

Daca ideea ta ar fi implementata, dupa parerea mea, jocul nu ar mai fi atat de competitiv, jucatorii nu se vor mai juca sa se distreze ci sa faca quest-uri.

:contra:

_HorusX

User
    Player
    Eu cred ca ar fi inutil si ar strica distractia de a te mai juca de la mine ai :contra: #RE

DarkAshe

User
    Player
    Salut

Daca ideea ta ar fi implementata, dupa parerea mea, jocul nu ar mai fi atat de competitiv, jucatorii nu se vor mai juca sa se distreze ci sa faca quest-uri.

:contra:

Eu cred ca ar fi inutil si ar strica distractia de a te mai juca de la mine ai :contra: #RE
    Care e diferenta, poti pur si simplu sa ignori acele questuri daca vrei si sa te joci de parca nu ar fi nimic, oricum cu timpul jucandute o s ale faci vrei nu vrei

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, ideea ta mi se pare una super buna deoarece jucatorii nu o sa fie plictisiti deoarece au de treaba cu aceasta propunere. De la mine ai  :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Imi place ideea ta. Cred ca aceste quest uri ar face bedwars ul mult mai fun. Cei care nu vor sa faca aceste quest uri, le pot doar ignora. 

:pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Este o idee care mie imi place. Cred ca ce sugerezi ar putea sa faca playerii mult mai activi pe acest subserver si sa ii stimuleze intr-un mod pozitiv pentru a fi din ce in ce mai buni la acest joc. 

:pro:

Status
    Not open for further replies.