• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

AntiDinamo

User
    Player
    * Nick-ul tău:AntiDinamo

* Propunere: As propune in legatura cu mapele bagate in wipul facut sa mai bagati niste mape si din trecut adica cele care era inaintea celor noi,inteleg ca unele au buguri dar puteti sa le bagati pe cele fara buguri!

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Intr-un bine si in schimbarea motivului playerului despre joc!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Nu ar mai fi atat de scurt meciul de bedwars

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări:Daca imi dati contra sau pro sa va justificati raspunsul!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt de acord cu propunerea ta , imi placeau mult acele mape erau construite frumos.
    Din partea mea ai :pro:

DavidFNaF

User
    Player
    Imi plac mai mult mapele vechi.

:pro:

Boog

User
    Player
    Bună!

Apreciez efortul pe care l-ai depus în scrierea acestei propuneri,  nu de mult s-a făcut update pe Bedwars, s-au adăugat mape noi la cererea jucătorilor, când ați cerut mapele noi, nu v-ați gândit că o să vă lipsească mapele vechi?

:contra:

EduardINFIN

User
    Player
    Buna!
    Imi place ideea ta, plus anumite mape vechi erau foarte faine si imi facea placere sa joc pe ele.

:pro:  . Succes!

AngroysJR

User
    Player
    Salut AntiDinamo!

Imi place propunerea ta deoarece as dori sa fie si mapele vechi care imi placeau foarte mult.

:pro:

Bafta!

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Ideea ta este una buna deoarece mapele vechi erau foarte tari si chiar sper sa se intoarca.

De la mine ai un  :pro:

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut,

Am stat cu acele mape vechi o gramada de timp si multi jucatori s-au plictisit deja de ele, e bine venita o asemenea schimbare la mape cu cele noi, mie nu mi se pare o propunere buna.

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut

Imi place propunerea ta, insa noile hărți sunt bazate pe rush in mare parte, ceea ce înseamnă ca nu mai stai 15 minute la un meci, iar jucătorii deja se plictisisera de vechile harti, nu consider ca ar trebuii rebagate

Status
    Not open for further replies.