• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

MFrozenHeart

User
    Player
    * Nick-ul tău: MFrozenHeart

* Propunere: Cu toții știm că unele din cele mai toxice strategii este sky base. Chiar dacă staff-ul le dă kick uneori, sunt și momente când nu este activ sau disponibil. Eu propun o metodă ca să se evite skybase-ul. Să se adauge o limită de construit să zicem 50 block-uri sau ce propun staff-ul, să zicem primul block începe de la nivelul patului și deja dacă ajungi la limită să interzică să se mai ridice mai sus iar în chat să scrie că ai atins limita de construit sau ceva de genul. La momentul dat poți construi stack-uri de block-uri în sus. Asta ar fi o ușurare și pentru staff având în vedere că numai e nevoie de dat kick.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Total în bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu va mai fi executată această tehnică toxică, care ar face mulți playeri fericiți (nu neapărat cei care fac skybase) iar staff-ul ar fi scutit să dea kick la așa de mulți jucători.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: Repostez asta din nou, deoarece n-am respectat model-ul în postarea mea anterioară.

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Imi place propunerea ta, am mai dat si eu de jucatori ce isi fac baza undeva foarte sus si da dupa jucatori cu arcul. Nu este amuzant si nici nu prea ai ce sa faci in unele momente, asa ca dupa parerea mea o limita de block-uri ar face lucrurile mult mai usoare pentru toata lumea.

Eu iti voi da :pro: . Bafta!

DavidFNaF

User
    Player
    Jucatorii nu ar mai face skybase, si sunt momente in care staff-ul nu este online sa se ocupe de cei ce fac skybase.

:pro:

Status
    Not open for further replies.