• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere / BedWars

Status
    Not open for further replies.

_yAreSsa_

User
    Player
    Nick-ul tău: _yAreSsa_ 

* Propunere: Deoarece in meciuri primim mesaje cu comanda /msg ... Si in mesajul trimis poate fi o intrebare sau o chestie la care trebuie sa raspundem inapoi, uite ca nu putem folosi aceasta comanda mai ales cand suntem intr-un meci de bedwars, de asta am si facut aceasta propunere.. Asa ca as dori ca in meciurile de bedwars sa putem folosi comanda /msg pentru a putea socializa mai bine intre noi. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Prin aceasta comanda playerii care sunt in meciurile de bedwars vor putea vorbi cu playerii care sunt in lobby si cred ca chestia asta o sa prinda bine. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece playerii vor putea socializa mai bine. 

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:   - 

DarkAshe

User
    Player
    Sar putea crea teamuri pe solo, lasa ca cei din lobby pot astepta! :contra:

_HorusX

User
    Player
    Parerea mea este. Ca daca ar fi /msg in meci cum a spus DarkAshe sar crea teamuri si ar veni target  de la mine ei :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Cum s-a spus mai sus, se poate realiza cross-teaming pe Solo, ceea ce rezulta de multe ori prin banarea jucatorilor respectivi.

:contra:

Status
    Not open for further replies.