• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

iamscuyk

User
    Player
    Nick-ul tău: iamscuyk

* Propunere: 

1. Map selector. Alături de noul update ar fi super mișto sa se adauge această caracteristică. Jucătorii ce au gradul de VIP (sau un grad mai mare/staff) să poată alege hărțile pe care să joace (ceva de genul ca map selector-ul de pe Hypixel). 

2. Opțiunea de /rejoin. De exemplu, mi sa întâmplat de multe ori ca din cauza lag-ului/alte cauze să mă deconectez de pe server. Propun ca jucătorii să aibă un countdown timer de 1 minute după ce s-au deconectat pentru a da /rejoin. Știu, mulți ar putea abuza de comanda atunci când sunt în luptă cu alt jucător iar apoi sa se reconecteze pentru a nu muri. Dar, și pentru asta este o soluție : să fie implementat un sistem care nu permite jucătorului sa folosească comanda atunci când este în luptă la fel ca pe kitpvp. Acolo, jucătorii pot folosi /spawn pentru a se întoarce la spawn dar nu și atunci când sunt În luptă.

3. Opțiunea de private games. Pe solo/doubles/4v4v4v4 jucătorii ce au gradul de VIP (sau un grad mai mare/staff) să poată crea meciuri private cu jucători pe care ei îi aleg (exact ca pe Hypixel pentru rank-ul de MVP++ sau YouTube/alte grade de staff.) Dar, propun că win-urile/lose-urile/kill-urile să nu influențează statisticile jucătorului (În bine sau rău). Ele să fie just for fun 😃

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ele ar face gameplay-ul mai interesant

* Subserver: Bedwars Solo/Doubles/4v4v4v4

* Alte precizări: -

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerile tale mi se par foarte bune, dar am cate un lucru de spus la fiecare:

1. Ar fi foarte "wow" ideea aceasta de a-ti putea selecta mapa pe care dorești sa joci și ar putea fi în avantajul comunității.

2. S-a mai făcut o propunere legata de acest aspect la care si-a spus cuvântul și domnul HankyFace. Este o propunere foarte bună, dar imposibil de implementat din cauza unor aspecte pe care nu doresc sa le spun acum.

3. Mi se pare o idee geniala cea cu private game-urile. Exista și aici o problema. Dacă se vor face numai private game-uri, se va face la foarte mare pe sectiune si se vor ocupa servere cu câte 2-3 jucători, când ar putea fi full , iar acest lucru nu mi se pare ok.

Conform afirmațiilor de mai sus, din partea mea ai un :contra: , dar nu este în nume de rau. 

Sper sa ai o experienta plăcută în continuare pe comunitatea noastră. 

Cu reslect, Ninja_Moca.

iamscuyk

User
    Player
    Am dorit să precizez un lucru :

Da, dacă opțiunea de private games va fi deschisă publicului larg, toți vor juca doar așa și vor fi doar două, trei -puține persoane pe un server care poate avea mai multe. Dar, am propus și mă gândesc ca doar cei ce au grad de Vip+ (mai mare - Elite, GoD /staff).

Astfel, mai mulți vor cumpăra gradul iar asta va aduce la rândul său un ajutor comunității 🙂

(ca să zic așa).

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut!

Ideea este chiar una super!
    Poate este greu de implementat, dar chiar BedWars-ul va fi foarte vizitat, la rejoin chiar e greu sa faci asa sistem, dar pentru private games chiar imi place, si eu astept de mult sa se adauge asa ceva, dar ar fi misto daca ar avea toti playerii acces deoarece nu toti pot sa isi cumpere grade.

De la mine ai: :pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Ideile tale sunt foarte bune dar unele sunt destul de greu de implementat cum ar fi /rejoin , dar in rest totul imi place.

:pro:  

GodPlayer231

User
    Player
    Treaba cu map selector-ul este una foarte buna :pro:  . Dar pentru ceac cu /rejoin este un :contra:  deoarece se va abuza de aceasta comanda !

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Salut,

Propunerea este buna, dar nu se poate implementa din cauza unor aspecte. Multumim de propunere!

Best wishes and stay safe!
     - BedWars Team

T/C

Status
    Not open for further replies.