• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Gagaga99

User
    Player
    * Nick-ul tău: _chitzi

* Propunere: Propun ca pe bedwars sa fie adaugate mapele vechi, cele de dinainte de updateul asta cu mapele noi. Ma refer la mapele : Pernicious, Rooftop, Lighthouse, Hollow etc. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca propunerea mea are influenta in bine in aceasta comunitate deoarece multi isi doresc mapele vechi inapoi si pe langa asta sunt mult mai faine decat cele actuale

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca aceasta propunere ar fi utila deoarece sunt multi care isi doresc mapele vechi inapoi, orecum am zis si mai sus. 

* Subserver: BedWars/Solo/Doubles/4v4v4v4

* Alte precizări:  Nimic. 

Last edited by a moderator:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Consider ca propunerea ta este una foarte bună, deoarece si mie îmi placeau mapele vechi și chiar ar fi interesant sa le vedem din  nou în joc. 

Cum a spus și HankyFace, aceste mape vor fi  adăugate în noul update de pe bedwars. 

Acestea fiind spuse, votul meu este 

:pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta este buna , pentru ca mapele vechi erau destul de bune si chiar as vrea sa le revad pe sectiune.

Eu iti voi oferii un :pro:

xVllad

User
    Player
    Buna! 

Consider ca propunerea ta este buna, pentru ca imi placeau si mie mapele vechi, ba chiar  sa fie adaugate arene noi.

De la mine ai :pro:

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Salut,

In urmatorul update o sa adaugam mapele vechi.

T/C

Status
    Not open for further replies.