• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Xtra121

User
    Player
    * Nick-ul tău: Xtra919

* Propunere:  Propun sa fie shop adaugat asa ca in poze ( https://imgur.com/a/F6SQ86N ) 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Un meci ar fii mai rapid cred eu pentru ca iti iei iteme mai repede 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fii mai fain shop ti-ai cumpara mai repede chestile din shop

* Subserver: BedWars/Solo/Doubles/4v4v4v4 

* Alte precizări: Multumesc pentru timp-ul oferit ! (am blurat sv ca sa nu fie dupaia discutii ca fac promovare)

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare una de nota 10. Exista momente când ești încolțit de 2 adversari si nu ai timp suficient sa-ti cumperi itemele necesare. Nu știu dacă este posibil de realizat, dar merita încercat.

Acestea fiind spuse, votul meu este 

:pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare interesanta si foarte utila. Asa cum s-a spus si mai sus , atunci cand esti atacat , nu ai timp suficient sa iti achizitionezi itemele necesare. Daca s-ar adauga propunerea ta , ar fi mult mai usor sa iti cumperi ce ai nevoie si ai economisi timp.

:pro: .

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte buna deoarece daca am avea asemenea shop ar fi mult mai usor de folosit si de navigat.

Eu iti voi acorda un :pro:

AMX

User
    Player
    Salut!

Geniala propunere! O sa fie mult mai usor!

De la mine pentru tine un mare :pro:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, Xtra919!

Propunerea ta este foarte buna, daca s-ar adauga acest shop, player ar putea cumpara mai rapid itemele de care au nevoie, si ar economisii timp, dar in acelasi timp meciurile s-ar termina mai rapid.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

collapse94

User
    Player
    Salut,

îmi place propunerea ta deoarece itemele cele mai important asa apară pe prima pagina de shop si ar fii mai rapid sa cumpere ceva.

Sper ca asa fie acest shop pe Bed wars de la mine ai  :pro: .

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare buna si ar fi si mai usor pentru playeri sa cumpere. :pro:

_HorusX

User
    Player
    Salut eu cred ca cu aceasta propunere bedwars ar fi mult mai distractiv poate ca unii sau si plictisit de tot acelasi shop de la mine ai :pro: #RE

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, ideea ta chiar îmi place, poate e greu de realizat, dar va ajuta foarte mult.

:pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,

Un rework a shop-ului ar ajuta mult playerii, reușind să achiziționeze mai usor itemele necesare pentru meciul jucat, dar si arătând mult mai frumos si mai placut ochiului.

În concluzie, de la mine ai :pro:

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut,

Aceasta propunere a fost implementata in noul update de pe BedWars Solo insa multi jucatori nu au fost de acord si nu le-a placut noul shop, deci am ramas la cel vechi.

Best wishes and stay safe!
     - BedWars Team

T/C

Status
    Not open for further replies.