• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere: Bedwars

Status
    Not open for further replies.

ii_sxd YTB

User
    Player
     * Nick-ul tău: ii_sxd

* Propunere: Comanda /spectate [nume player] (ar putea fi folosită și de playeri cu Grad Normal)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : S-ar putea găsi mult mai ușor hackerii / teamerii folosind această comandă.

* Subserver: Bedwars

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, ii_sxd!

Sunt de acord cu propunerea ta, deoarece daca va fi adaugat acest lucru chiar si jucatorii care nu fac parte din staff vor putea urmari meciuri bedwars.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o ide foarte buna, mai ales pentru donatorii ce nu au acces la /tp sau la /tpo, ce doresc sa ajute stafful in prinderea hackerilor, sau ar fi un mod relaxant de a iti petrece timpul. Poti vedea tactici, poti vedea cum joaca ceilalti si poti invata lucruri noi.

Votul meu este :pro:

ToneTer

User
    Player
    Salut, ii_sxd!

Ai o sugestie chiar foarte buna, deoarece, asa cum ai, stafful poate fi ajutat cu hackeri,  teamerii, etc.

Adica eu, cat si multi jucatori dorim sa ajutam stafful de pe bedwars.

De la mine ai :pro: .

collapse94

User
    Player
    Bonjour, ii_sxd !

Este o sugestie buna sa fie adaugat acesta comanda, deoarece cind nu sunt meciuri poti sa te utiti la alti jucatorii cum se joaca si sa nu te plictisesti.

De la mine ai  :pro:  

Flix

User
    Player
    Salut!

Sugestia ta este interesanta deoarece daca jucatorii fara grad sau donatorii ar avea acces la comanda respectiva s-ar prinde mult mai usor hackerii si poti invata tactici noi de joc cand te uiti la altii probabil mai buni decat tine. :pro:

AIin01

User
    Player
    Salut !

Aceasta propunere este una chiar foarte buna , influenta ei fiind  chiar decenta . Spun decenta caci sunt sanse ca unii playeri sa fie si pe confa discord (sau alte platforme de social) voice si sa isi comunice unele informatii , cel care ar fii cu spectate sa il informeze pe cel din arena cu unele lucruri . In rest este o idee chiar buna .

:pro:

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Este o idee foarte buna, deoarece pe bedwars sunt cei mai multi jucatori, ceea ce face sa poata fi mai multi hackeri/teameri/etc si nu mereu este staff online, iar uneori jucatorii care fac reclamatie fac poza si dupa poate ies,iar asta i-ar putea ajuta sa reintre sa faca filmarea si sa dea filmarea unui membru staff.

De la mine ai un  PRO.png

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, e o idee bună care ar ajuta la scăderea ratei de Hackeri de pe sectiune, usurand astfel munca staff-ului secțiunii.

De la mine ai :pro:

_HorusX

User
    Player
    Ideea ta e chiar buna ca unii vor sa vada amici jucând sau pot filma cheatarii de pe servar eu cred ca se va adauga 

de la mine ai :pro: #RE

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna! Propunerea ta mi se pare una foarte buna. Asa cum s-a spus si mai sus, in acest mod mai multi hackeri/teameri ar fi prinsi, totodata usurandu-se munca staffului. Mie, cel putin, imi place sa vad cum joaca alti jucatori pentru a invata noi tactici, acest lucru fiindu-mi aproape imposibil in timpul meciului.

ItsYaBear_YT

User
    Player
    Salut, Propunerea ta imi place pentru ca, un vip, supreme etc, poate da kick pt skybase, sau ban pt hack/team, etc
    Vootul meu este  PRO.png

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si eu consider ca ideea ta este una interesanta fiindca asa poti viziona alte meciuri. De asemenea asa puteti filma daca face cineva skybase/are hack mai usor. De la mine ai :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta mi se pare una foarte buna deoarece multi jucatori se plang ca exista hackeri sau jucatori care fac sky base si nu pot filma, iar asa chiar daca nu ai grad poti filma tu si poti raporta. 

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut ii_sxd!

Propunerea ta este foarte buna si ar ajuta foarte mult sectiunea bedwars deoarece nu este destul staff on, iar jucatorii ar putea filma hackerii mult mai usor!

Raspunsul meu este :pro:

Amir123

User
    Player

Imi place propunerea ta 

Ar fi foarte utila pentru staff

Din parte mea ai Pro

Bafta!

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta imi place pentru ca, daca joci cu un hacker si vrei sa-l filmezi, insa termina meciul si nu prea poti, cu comanda aia poti sa-l verifici si daca nu esti in meci cu el, asa sa filmezi meciul de la inceput. 

Status
    Not open for further replies.