• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

stefanyuiop9

User
    Player
    * Nick-ul tău: stefanyuiop

* Propunere: Propun sa se scoata potiunea de a fi invizibil.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu stiu. Mie chiar nu imi este de folos, daca cineva se duce mid ia 2 emeralde rapid deja ti-a spart patu, mai ales daca pici cu boti cum am eu norocu e clara treaba...

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu cred nimic ca vad ca o folosesc alti, pentru ca nu au sange in coaie sa se bata cand sunt fara pat si vin invizibili.

* Subserver: nimic

* Alte precizări: nimic

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta nu mi se pare a fi una destul de buna. Nu toti jucatorii se pricep la pvp pentru a elimina echipe fara prea mult efort. Multi au nevoie de aceste potiuni de invizibilitate pentru a reusi sa distruga paturi sau sa omoare inamici. Spre exemplu, un jucator poate sta cu arcul in baza si nu prea poti sa ajungi la el pe insula decat cu potiune de invizibilitate sau perla. Din moment ce perla costa mai mult, potiunea ar fi o idee mai buna. Nu vad cum propunerea ta ar ajuta serverul in vreun fel. De la mine ai :contra:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, stefanyuiop!

Nu sunt de acord cu propunerea ta, deoarece potiunea de invizibilitate poate fi de mare ajutor in spargerea patului adversarului.

De la mine ai :contra: .

O zi buna!

~zJustBoyy

xXShaSesXx

User
    Player
    Salutare! 
    Mie unul nu mi se pare ok aceasta propunere deoarece majoritatea jucatorilor nu se pricep la pvp si unii jucatori stau la camp in baza cu arcul, asta fiind imposibil sa te duci fara invizibilitate pe plot, sau cel putin cu epearl, dar si cu epearl o sa fi vazut.

De la mine ai:  :contra:

_HorusX

User
    Player
    Nu sunt deacord cu acesta propunere fiindca daca echipa adversa are obsidian tu poti sa te duci cu invizibilitate si sa le spargi sau sa fii 1vs4 si nu ar trebui sa fie scoasa .

I GIVE YOU :contra:  #RE.

Neyzouu

User
    Player
    Salut Stefan!
    Nu imi place propunerea ta deoarece potiunea ajuta in multe cazuri. Unii jucatori stau cu arcul in baza si nu mai ai cum sa treci de ei fara potiune sau in cazul in care esti 1v2 sau v3, te ajuta foarte mult.
    Votul meu este  :contra: .
    Multa bafta!

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare, acest lucru nu va fi aplicat deoarece potiunea de invizibilitate reprezintă o mecanică a jocului. 

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.