• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Rob1cul

User
    Player
    * Nick-ul tău: Rob1cul

* Propunere: Sa adaugati bedwars practice ce pe hipixel

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : playeri ar fi mai buni la tnt jump , block clutch , waterbucket mlg , tras cu arcul etc

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : playeri mai slabi se vor antrena si vor deveni mai buni

* Subserver: bedwars

* Alte precizări: nu am

Denis Olar

User
    Player
    Multumim ca ati decis sa ajutati comunitatea Gamster!

Eu unul consider ca te poti antrena si ca incepator si ca jucator mai avansat intr-un meci normal de bedwars.

Prin urmare,votul meu este contra

gogufortosu

User
    Player
    Denis Olar, pai de ce sa risti un meci doar pentru a te antrena? Ar fi foarte fain un practice ca pe hypixel. Nu risti nimic si nici nu astepti dupa alti playeri. 

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Rob1cul. Recent am inceput să mă joc mai des BedWars și pot să-ti spun că sunt în regulă cu propunerea ta.

Sunt de acord deoarece nu prea ai unde sa te antrenezi. Da, logic vorbind, ai putea sa te antrenezi jucând meciuri, dar unii poate nu vor să practice cu teama de a pierde meciul și așa nu-și mai fac griji. Am cont premium, am incercat acest Training Mode și de ce sa nu se adauge și la noi? Până la urmă, BedWars are mulți jucători în fiecare zi.

Cat despre TNT jump, tnt-ul nu este la fel cum este și pe alte servere. Acesta explodează mai repede și s-ar putea sa te tragă în jos (Voi incerca totuși să testez sa vad daca iese, să îmi confirm argumentul). De asemenea, nu vad sa se adauge Archery, că ai Practice PvP. 

In concluzie, sunt de acord sa se adauge BedWars Practice.

:pro:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare una chiar atat de buna, deoarece exista si meciurile normale. In meciurile normale poti sa incerci strategii noi, inevti tehnici noi de la ati jucatori si mi se pare mai fun decat sa stai cu orele intr-o arena unde doar incerci sa faci un tnt jump. 

Nu ai ce pierde daca joci un meci normal, ba chiar castigi mai multa experienta. 

Acestea fiind spuse, votul meu este :contra: . Bafta pe viitor si cu alte propuneri!

XxPelurixX

User
    Player
    Salut! Propunerea ta este buna.. daca ar exista win streak pentru ca nu vrei sa iti risti winstreak-ul cu un tnt jump si sa dai fail sau altele... vrei sa castigi si sa stii sa folosesti fireball-ul tnt-ul si altele dar din moment ce nu exista Winstreak pe bedwars nu prea vad rostul... de la mine ai :contra:

al3xionut08

User
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, te poti antrena pe sectiunea PracticePvp sau pe orice sectiune de pvp de pe server deoarece sunt destule…

:contra:

Flix

User
    Player
    Salut, votul meu este :pro:  deoarece mi s ar parea o idee destul de buna sa avem si noi un bedwars practice, sa ai unde sa te poti antrena si il alte domenii inafara de PVP, cum ai zis si tu ( tnt / fireball jump, block clutch, etc ), cand jucam mai *Cenzurat* mi ar fi placut sa am o sectiune de practice direct pe gamster si sa nu mai trebuiasca sa merg pe hypixel.

Pelo

User
    Player
    Salut imi place propunerea ta ca cei slabi la pvp sau la skywars bedwars, etc vor deveni mai buni drep urmare votu meu e   :pro:

Last edited by a moderator:

Neyzouu

User
    Player
    Buna!
    Imi place propunerea! Sectiunea ar putea fi un beneficiu pentru cei care vor sa invete pvp mai bine. S-ar putea antrena fara grija ca ar putea pierde meciul.
    Votul meu este  :pro: .
    Iti urez mult succes si distractie pe serverul nostru!
     ​

_HorusX

User
    Player
    Imi place propunerea ta fiindca chiar ar fi de folos sa apare ca chiar ar ajuta playerii cum sa faca tnt jump , fire boll jump block cluth sau alte chestii si sper sa se adauge pe bed wars sau chiar pe practice.

I GIVE YOU :pro:   #RE.

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Rob1cul! Iti apreciem efortul depus pentru Gamster.org!
    Propunerea in sine nu va fi aplicata, dar este destul de buna. Daca vrei sa continui cu aceasta propunere, poti face un alt topic legat de aceasta.

Topic inchis pentru a evita Necro-Post.

:tc:

Status
    Not open for further replies.