• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Build Battle

Status
    Not open for further replies.

XdovidXtreme

User
    Player
    * Nick-ul tău: XdovidXtreme

* Propunere:  Propun, ca la Build Battle sa se adauge un block pentru cei care fac constructii de gen: penis, vagin etc,. si cand intalnim un player de genul, in loc de Super Naspa sa ii dai report  si in cazul ca se acumuleaza 10 reporturi ( am dat un exemplu), el sa ia tempban timp de 5 zile sau timp de 24h

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu ar mai fi plozi din astia de 10 ani care nu stiu sa faca o constructie din topicul care ni se da si vrea sa se dea mare ca stie sa faca un ... si o ... .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Scapam de copii de 10 ani. ( Cu toate ca am 13 ani, dar cred ca am o gandire mai matura decat altii de varsta mea )

* Subserver: Build Battle

* Alte precizări:   Sper sa se adauge ceea ce am zis!

Bakameo

User
    Player
    Este o idee buna  :pro:

alexony2004

High
    Player
    Mi se pare o ideie care ar ajuta !

De la mine ai :pro:  

xShadow_

User
    Player
    Este o ideie buna.

:pro:

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Idea este foarte buna, si o sa lucrez la ea! :pro:

DLKareless

User
    Player
       Ideea ta este foarte buna, atunci cand intru pe Build Battle gasesc foarte multi playeri care fac constructii indecente. Cu metoda asta, acei playeri pot fi pedepsiti cu ban, ceea ce i-ar face sa se gandeasca la greseala facuta si sa o indrepte. 

Asa, pe aceasta sectiune nu se vor mai intalni constructii indecente care pot enerva ceilalti playeri.

Last edited by a moderator:

nopartyboys

User
    Player
    Este o idee foarte buna insa propun sa fie limita de 5 voturi, iar cand se acumuleaza cele 5 voturi sa primeasca kick pentru ca exista sansa sa nu fie cineva din staff online.

Status
    Not open for further replies.