• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere build battle

Status
    Not open for further replies.

xaztecz

User
    Player
    * Nick-ul tău:xaztecz

* Propunere: Micsorare ore pentru helper pe buil battle

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar aplica mai multi  playeri ca staff pe build battle

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Build battle este o sectiune cu foarte putin staff si are nevoie de staff

* Subserver:

* Alte precizări:  Nu am

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Ti-am citit propunerea. Nu cred ca aceasta ar fi o idee buna, deoarece pentru a fi helper trebuie sa fi pregatit si sa ai experienta. Experienta o capeti doar cu antrenament si stand on. Micsorand orele nu cred ca ar face bine, chiar daca pare o sectiune simpla aceasta este destul de complexa, ca toate celelalte. Dupa parerea mea, orele actuale sunt suficiente, de aceea eu iti voi da :contra: .

Its_Stefi

User
    Player
    Hi, propunerea ta este complet INUTILA pentru ca ai nevoie de experienta pentru Functia de HELPER. :contra:

Last edited by a moderator:

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Pentru functia de Helper ai nevoie de ceva ore in joc pentru a invata anumite chestii, ca tu la randul tau sa poti ajuta pe alti, :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Consider ca , propunerea ta nu are sens deoarece iti trebuie experienta pentru a devenit Helper , prin urmare vote-ul meu este ,

:contra: .

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Consider ca ideea ta este complet inutila, deoarece iti trebuie ore de antrenament si sa dobandesti experienta pentru functia de helper. Orele actuale sunt suficiente pentru a te cataloga la aceasta functie.

:contra:

Status
    Not open for further replies.