• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BuildBattle

Status
    Not open for further replies.

MrPies1

User
    Player
     * Nick-ul tău:MrPies1

* Propunere:pe Build Battle ar fi mai distractiv sa se creeze rankuri ca pe asasins si toate celelalte de exemplu Pro Builder, Expert Builder si asa mai departe.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar fi mai funny pentru playeri ca sa joace pe sectiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca si ca pe asasins playerilor le plac rankurile mai ales celor care nu au grade donator sau staff sunt ca un fel de grade pentru civili si cum is si eu civil pe buld batlle miar placea sa se creeze asa ceva.

* Subserver:BuildBattle

* Alte precizări:Sper ca aceasta propunere sa fie adaugata.

Last edited by a moderator:

OrangeTrap

User
    Player
    :pro:  Ar atrage jucatorii sa ai rank pro de la mine. Sa ai o zi faina!

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Nu văd rostul lor, dacă vrei să arăți cât de expert ești la partea cu buils, poti ajunge în top la TOP WINS, nu este nevoie să se bage rankuri. 

:contra:

Yester

Lr Dealer
    Player
    Fiind un fan înrăit al secțiunii, eu unul cred ca aceasta idee cu rankuri ar ambiționa jucătorii sa se joace din ce în ce mai mult pe sectiune pentru a deține un rank cât mai ridicat.

Pe lângă asta, aceasta idee mi s-a mai propus în mesaje și de alți jucători ceea ce ma face sa tind ca este dorit un sistem de rankuri. 

Din partea mea, ai :pro:

PirateHawk.

User
    Player
    Nu văd rostul propunerii tale.

După părerea mea e de ajuns un Top cu win-uri nu și adăugarea unor rank-uri.

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    :pro:

Pentru ca nu prea se joaca multe persoane ar fi placut un sistem de rank-uri, macar sa stii cat de priceput esti si ca sa vada si altii

Mesaj bonus : Extrageorge1 fiind Manager pe BuildBattle stie ce vot alege si prefera asemenea schimbari in sectiune, pentru ca jucatorii sa se simta bine cand se joaca si sa nu fie plictisiti.

DarkTiger12

User
    Player
    De la mine ai un pro pentru ca, faza cu rankurile ar atrage playerii sa joace mai mult si sa fie competitivi :pro:

MrPies1

User
    Player
    UP.

MrPies1

User
    Player
    Up.

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    Chiar imi place propunerea ta. Nu-s eu cel mai activ acolo dar si cand intru imi place sa joc minigame-ul.
    De la mine ai un :pro:

#TitaniuMark

User
    Player
    Chiar ar fi o idee buna. ar initia competitie intre jucatori si i-ar face pe acestia sa observe ca au realizat ceva pe sectiune

Mie , sincer imi place sa vad ca am realizat ceva intr-un joc atata timp cat l-am jucat iar aici rank-urile sunt cea mai buna idee pentru ca asta sa se observe 

Un top este favorabil doar pentru cei ce stau 10+ ore pe sectiune non-stop si fac extrem de multe constructii, insa jucatorii care intra doar 2-3 ore si fac constructii bune nu prea ajung in top lucru care ii poate face sa se intristeze si sa nu mai joace pe sectiune deoarece nu fac nimic vizibil, iar unii jucatori sunt putin toxici sau se iau dupa "grad" ca sa ii spuna altuia daca are voie sa comenteze...  cand dai de un "ghengulet" de genul chiar te intristezi mult si te poate face sa te lasi de sectiune.

Votul meu este :pro:

AlinFTW10

User
    Player
    Buna , imi place propunerea ta deoarece cu aceste rank uri  ti-ai da seama usor de jucatorii care le place mini game ul si sunt priceputi la building chiar daca nu sunt in top Wins 

si asa jucatorii ar fi mai atrasi sa intre pe sectiune 

Raspunsul meu este :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.