• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BuildBattle

Status
    Not open for further replies.

AndreeaTL

User
    Player
    * Nick-ul tău: QueenaA_

* Propunere: Propunerea mea este ca la ambele arene (solo si team) sa se rezolve cu plot options, adica sa poti pune capetele de care ai nevoie, particulele etc. deoarece este foarte enervant sa nu poti sa faci asta mai ales ca la unele constructii ai nevoie de capete sau particule.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar imbunatati sectiunea, ar face jucatorii mai atrasi de acest minigame si mai distractiv

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am spus si mai sus, ar imbunatati sectiunea si ar face-o mai distractiva si mai interesanta, deasemenea sa poti face constructii mai frumoase si mai dezvoltate.

* Subserver:  BuildBattle

* Alte precizări:  -

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Ideea ta este una interesanta,caci daca am avea acele plot settings,am putea face mai multe lucruri la constructiile noastre pentru a arata mai bine

Eu,personal,iti dau :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Buna QueenaA_,!

Imi place ideea ta si cred ca ar ajuta foarte mult playerii  sa isi faca constructiile mai interesante.

De la mine ai un :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Hello, 

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta imi place pentru ca multi jucatorii vrea sa isi pune capete de mobi, iteme si niste particulete pentru ar face constructia mai frumoasa.

:pro:

xStefanS

User
    Player
    Buna, QueenaA_!

Imi place ideea ta, ar incuraja jucatorii sa detalieze constructiile si ar face minigame-ul mai "artistic", desi niste heads nu ar schimba prea mult o constructie, dar ar face ca aceasta sa fie mai complexa si mai cuprinzatoare. Sper ca ideea ta sa fie implementata si iti urez bafta in continuare! Votul meu este, fara indoia, :pro: .

Iti urez o seara frumoasa in continuare.

Last edited by a moderator:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Aceste plot options-uri de care spui tu ar fi foarte folositoare si ar ajuta la îmbunătățirea tuturor constructiilor. Jucatorii ar avea mai multe moduri de a-si exprima ideile prin constructii si astfel ar fi mai inspirați si atrasi de sectiune. De la mine ai:  :pro:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Salut, Andreea. Propunerea ta mi se pare foarte buna deoarece capetele si particulele te ajuta extrem de mult pe aceasta sectiunii ca sa infrumusetezi sisa dezvolti mai mult o constructie care poate fii simpla si anosta, si sunt o gramada de feluri in care te poti distra cu ele. :pro:

Neltro

User
    Player
    Salut,

propunerea ta mi se pare una interesanta ce dupa mine ar aduce o mai mare varietate si inspiratie pentru jucatori in constructiile lor, aceste  plot options ar face meciurile mult mai interesante si cred ca sectiunea s-ar bucura de multi alti jucatori ce vor sa experimenteze cu aceste plot options.

Acestea fiind spuse, votul meu este :pro: .

xGrubby

User
    Player
    Salut, daca propunerea ta ar fi acceptata, jucatorii ar putea sa isi faca constructiile mai interesante, frumoase. :pro:

Status
    Not open for further replies.