• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Building

Status
    Not open for further replies.

Cata1997Mike

scouting legion
    Player
    Salutare Dragii Gamsterii  :iobagg:

Pentru a evita plictiseala o sa trec direct la subiect ca un mare gamster ce nu sunt  :iobagg:

Propun ca la sectiunea de "cerere builder" sa fie schimbate cerintele.

Cum adica ? sa fie schimbat si modelul si cerintele de buildin 

Recommandarea mea de Model :

Code:
    Nick :
    Varsta :
    Experienta VoxelSniper si WorldEdit :
    De ce ai vrea sa fi builder ? :
    Pe ce ramura a build-ului te pricepi? :
    Poze cu cel puţin 2-3 contrucţii de ale tale: 
    Descriete in maxim 15 cuvinte
    Mentiune:
    Din cate am observat eu majoritatea builderilor sunt aceptati cam pe degeaba ( parerea mea )

Vad unele cereri care au pozele puse pe "supra-elements" ( se vede de unde sunt luate pozele)

Iar propunerea mea este in felul urmator : toate constructiile sa fie create la sectiunea de creativ pe plot + screen shot cu chatul sau mesajul de bun venit " bun venit pe mc.gamster.org" sau un mesaj pe chat sa justifice ca joaca pe serverul nostru.

Last edited by a moderator:

iMarius

User
    Player
    Pai stai putin, daca cineva vrea sa faca de exemplu un castel ( eu vreau sa fac unu pt cererea mea de building ) si este mai mare decat 1 plot la latime+lungime, cum ar face ?

Florinn_

Moderator forum
    Player
    Sa presupunem ca o persoana vrea sa faca o constructie pentru cererea de builder (un hub spre exemplu) dara acesta vrea sa il faca frumos si mare folosind world-edit/voxel-sniper , pe creative bineinteles ca nu poate folosi aceste plugin-uri.Ar fi foarte greu , mai ales in terra-forming...

Cata1997Mike

scouting legion
    Player
    Pai stai putin, daca cineva vrea sa faca de exemplu un castel ( eu vreau sa fac unu pt cererea mea de building ) si este mai mare decat 1 plot la latime+lungime, cum ar face ?

Poti sa suprapui mai multe Polturi cu aplicarea unei  comenzi ( sa combini ploturile cu o comanda )

Sa presupunem ca o persoana vrea sa faca o constructie pentru cererea de builder (un hub spre exemplu) dara acesta vrea sa il faca frumos si mare folosind world-edit/voxel-sniper , pe creative bineinteles ca nu poate folosi aceste plugin-uri.Ar fi foarte greu , mai ales in terra-forming...

Parerea mea este : pentru a primi gradul de building nu trebuie sa construiti constructii gigantice :  " nu conteaza cat iti este de mare branda ci conteaza ce materie cenusie ai in bostan" 

Prin postarea acelor poze cu constructiile vostre se cere si se verifica : cum construiti , pe ce ramura mergeti , ce detali folositi sau daca folositi detali .

Eu daca vreau pot sa iti fac o casa simpla si complexa pe 25x25 si pot sa primesc si gradul de building dar nu prea sunt interesat de grade . 

Nu conteaza marimea ci detaliile folosite pentru acesta sunteti evaluatii

Last edited by a moderator:

MaxLeonn

VIP
    VIP
    Endermax is tare curios ce poti construii ^^ . Ai ceva constructii pe care le pot vedea ?

Cata1997Mike

scouting legion
    Player
    Endermax is tare curios ce poti construii ^^ . Ai ceva constructii pe care le pot vedea ?
    Aicia este o Propunere nu un concurs !

Te rog sa editezi sau sa revi cu un reply unde iti dai cu opinia despre acesta propunere si daca est por sau contra !

Daca erai asa de interesat de stilul meu de design puteai pur si simplu sa imi dai un Mesaj Privat , nu sa vi aicia ....

MaxLeonn

VIP
    VIP
    Modelul a fost schimbat recent intr-o alta versiune . Solicit Topic Close ! Multumesc .

Status
    Not open for further replies.