• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bungee

Status
    Not open for further replies.

Zomad

User
    Player
    * Nick-ul tău: WizardSP

* Propunere: sa updatati plugin de skinuri

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ca sa se updateze skinul mai repede in caz ca ai cont premium si ti-ai schimbat skinul pe moment

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : exista o problema cum ca skinurile de pe cont premium dureaza cel mult 3 zile sa se updateze, iti pui skin pe contul premium si astepti 3 zile sa poti sa ti-l pui

* Subserver: -

* Alte precizări:  -

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    :contra:  nu imi place idea ta e bun pluginul skin si mie imi merge foarte bine si daca ai cont premium tot trebu sa se schimbe doar capa nu si daca nu ti se schimba e vina de la versiunea de minecraft mie tot mi sa intamplat .

Zomad

User
    Player
    @SandroKing ✔eu vad ca tu nu intelegi ce am zis, zic ca imi schimb skinul pe contul premium (Minecraft.net) intru pe server, dau sa mi se updateze si nu se updateaza, astept 3 zile si dupaia dau din nou si mi se updateaza, adica dureaza mult sa mi se puna skinul de pe cont premium, si nu are legatura versiunea chiar de loc, e vorba de plugin si am mai vazut asta si pe un server facut de mine de test si dura ceva sa se updateze

CookiePower

User
    Player
    Cred ca administratorii s-au gandit la asta (parerea mea personala).

Poate nu a fost bagata dintr-un anumit motiv.

Daca ar fi, votez cu :

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este bun acest plugin :contra:  

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Pluginul pe care il avem este deja bun , nu mi se pare o idee asa stralucita.

:contra:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Daca stati toti sa va ganditi, pluginul actual este bun, dar nu cade cerul daca este updatat. Mie unu imi place

:pro:

Status
    Not open for further replies.