• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere] - Cerere Builder

Status
    Not open for further replies.

MrBeardM

Helper Creative
    Player
    M-am gandit ca in cererea de builder sa se adauge intrebarea: " Ce metode/pasi folosesti pentru a construi? "  In acest mod putem vedea cum playerii construiesc ceva uimitor sau cum din ceva simplu aduc constructia la viata.

De exemplu Eu vreau sa construiesc un cal. 1. Ma uit pe internet la poze cu cai pentru a vedea forma corpului.

2. Ma gandesc unde si cum vreau sa fie calul asezat (in acest exemplu)

3.Incep sa fac scheletul

4.Dau forma scheletului(putem spune ca ii adaug pielea)

5.Determin unde sunt fiecare parti ale corpului(cap/picioare/aripi etc)

6.Detaliezi in functie de fiecare parte a corpului (De exemplu pe picioare nu voi face un ochi,in schimb voi face degete/copite etc. )

7. Ma dau in spate si ma intreb daca constructia mea este suficient de frumoasa pentru a o arata celorlalti playeri/membri.

In acest mod putem vedea cum fiecare player isi aduce ideea la viata prin modul lui unic de a construi. Poate unii se inspira din viata reala,din ceea ce au in jurul casei lor. Poate altor playeri le place sa puna blockuri random pana acestea formeaza o forma caruia builder-ului respectiv ii place si incepe sa transforme aceea forma random intr-o constructie.

Last edited by a moderator:

Tania33

Canis lupus
    Player
    Eu una, atunci cand construiesc nu am un punct de plecare, dar totusi e o idee buna

:pro:

VioMat

Team Leader
    Player
    Lucrul acesta se poate observa când playerul da testul de builder

:contra:

AlexShark

User
    Player
    :pro: , imi place, buna idea.

Acum ca in "P.S" iti spun care sunt pasii mei cand construiesc ceva.

In primul rand, nu o sa am niciodata constructia bine stabilita cu tot cu detalii, dar am altceva. Scheletul sau infrastructura, punctele de sustinere si stalpii de sutinere ai constructiei ca sa para logica, sa nu para ca pica, am modelul cat si culorile ce vreau sa le folosesc, aici ma refer la blocuri de culoarea respectiva. Combinatiile mai tarziu.

Cand ma inspir sincer, poate pare ciudat, nu ma inspir din chestii ce le vad ci din muzica, din auz, din lucrurile ce iti dau feeling-ul respectiv, pentru ca stilul propriu nu reprezinta remodelarea unei constructii ce ai vazut-o online/irl, ci constructia facuta din interiorul tau daca intelegi ce vreau sa spun.

In al doilea rand, cand ma gandesc la constructie, inainte sa o incep dupa ce deja am un plan in cap, ma gandesc la ambient, fie el cu terra, munti, padure, campie, intelegi tu si aici ce vreau sa spun.

Al treilea pas, ca tot am amanat, este spre finalizarea constructiei respective, detaliul. Detaliezi constructia in locurile unde par aproximativ goale sau patratoase ca sa prinda o forma.

Presupun ca am scris mult, este decizia ta daca citesti :D Ziua buna.

Helia

///fav entertainer
    Player
    Cum a zis si VioMat, se poate observa asta cand jucatorul da testul de builder. Totusi, ar fi interesant sa vedem cum gandeste fiecare persoana

:pro:

MaxLeonn

VIP
    VIP
    In primul rand majoritatea persoanelor care fac cererea de builder nu sunt capabile sa puna poze cu constructiilor lor sau sa specifice ce tip de clasa sunt , daca le mai bag si intrebarea asta o sa fiu nevoit sa citesc numai Filterii.

In al doilea rand , ce spui e bine dar cum sa spus si mai sus se poate observa si la testul de build si la stilul de build pe care acesta il pune in practica sau care il detine (Stil de build propriu) .

Find HeadBuilder refuz ca aceasta intrebare sa fie pusa in cererea de builder .

:contra:

Status
    Not open for further replies.