• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Chat Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

HellSound

User
    Player
    Bună ziua , 

Mi-a mai fulgerat ceva prin gând , propunerea mea ar fi implementarea unui plugin de auto-mute , cu alte cuvinte , sunt momente când nu găsești vreun membru staff on și toată lumea își face de cap , 

deci ar fi util ca persoanele care înjura sau fac spam să ia mute automat din partea serverului , să zicem că ar fi 3 abateri , prima în care primești 5 minute , a doua unde primești 15 minute și a treia când primești

mute timp de o oră  , ar fi util de asemenea ca acestea să funcționeze în această ordine dacă jucătorul în cauză a fost sancționat automat într-un interval de o oră sau ceva de genul ăsta.

De asemenea dacă ar fi posibil ca acesta să funcționeze strict când nu este vreun membru staff on.

Părerea mea este că ar ajuta mult și Helperii și serverul în sine , deci , haideți cu păreri :* , 

Este doar o propunere , vă rog tratați-o ca atare.

Mulțumesc!

Florinn_

Moderator forum
    Player
    Din cate stiu eu este un plugin  care cenzureaza anumite cuvinte , inlocuindu-le cu "Am vorbit urat si merit mute" , deci ma gandesc ca ar putea sa se adauge un plugin care sa dea mute pentru folosirea anumitor cuvinte/injuraturi.

Am gasit un exemplu de astfel de plugin pentru spigot [Click]

HellSound

User
    Player
    Da Florin , înțeleg și ai dreptate , dar și acel plugin de cenzură poate fi ocolit , de obicei am observat ca majoritatea despart cuvântul in cauza in silabe sau pun puncte între litere , iar pluginul devine inutil , ceea ce propun eu este un plugin asemanator dar ceva mai agresiv :)

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins momentan.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.