• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere control hackeri.

Status
    Not open for further replies.

miraimihai15

User
    Player
     Nick-ul tău: miraimihai15

* Propunere: Salut , de multa vreme s-au descoperit multe metode de a ascunde hackul , majoritatea folosesc labymod cu forge , asta inseamna ca , cand iti pui in folderul cu "mods" in %appdata% un client (ex: liquidebounce.jar , clientul asta il folosesc majoritatea) si ai dat "play" iti va intra labymod ca interfata si in spate va rula liquidebounce , clientul pe care l ai pus in mods , in liquidebounce poti ascunde hud-ul , adica dispare orice interfata care are legatura cu clientul iar in F3 apare "forge-xxx-1.12.2 , deci concluzia este ca clientul respectiv nu apare in F3 , aici las o demonstratie ca sa intelegeti tot : aici cand instalezi labymod apare asta https://prnt.sc/s70ma3 , aici video cu labymod si liquidebounce , iar aici piesa de rezistenta , cu acest program poti afla daca respectivul are hack , chiar daca il are si "injectat" , se foloseste pe serverele mari de pvp , concluzia este sa se ia masuri , ce masuri? Masuri prin care Stafful sa aibe dreptul la control , pentru ca pe Survival Classic asta fac toti , a descoperit cineva si apoi a distribuit la toata lumea

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Scapam de hackeri si de toxici.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ajuta foarte mult Stafful.

* Subserver: Survival Classic 

* Alte precizări:  - 

Straze

User
    Player
    Am observat si eu ca aceasta metoda este folosita pe toate serverele de pvp din afara. Cei care refuza controlul sunt banati pe loc lucru care mi se pare bun, deoarece daca n-ai nimic de ascuns nu o sa te feresti de acest control. Totusi nu cred ca ar trebui implementata doar pe survival ci si pe celelalte sectiuni de pvp de pe server in cazul in care cineva este suspect, dar staff-ul nu poate face rost de destule dovezi pentru a-l bana.

Sunt de parere ca aceasta metoda este foarte buna pentru a elimina majoritatea hackerilor si mi-ar place sa fie implementata pe server.

Pe langa acest lucru ar merge implementat si un plugin de freeze.
    :pro:

StefanYZ

User
    Player
    Salut. Hackurile au evoluat, noi nu prea ne putem da seama daca are sau nu, nu toti sunt buni la pvp de 1.9 respectiv 1.12.2, într-adevar vom "scapa" oarecum de ei, dar asta nu înseamna ca o sa-l mai foloseasca in continuare daca nu sunt luate niste masuri. Sunt de parere ca aceasta metoda este una utila pentru sectiune. :pro:

LinkTheBest

User
    Player
    Salut. Mi se pare foarte interesanta propunerea ta, consider ca ne va ajuta foarte mult impotriva hackeriilor si ne-ar trebui un concept ca acesta. 

Sunt de acord cu tine, votul meu este :pro:

Bafta!

Stefan16

User
    Player
    Salut! 

Mereu mi s-a parut ideea cu verificatul un lucru bun deoarece ajuta la scaparea server-ului de hackeri ceea ce asigura altor playeri un gameplay mai placut.

Ma bucur foarte mult ca ti-ai facut timp sa ne arati cum isi ascund altii hack-ul si sunt chiar mandru ca playerii acestui server ajuta!

De la mine ai pro pentru aceasta propunere. :pro:  

Vlad_

User
    Player
    Mi se pare o propunere foarte buna, mai ales ca unii care sunt banati aduc dovada din timpul pvp-ului o filmare.

Pe langa ce ai spus tu, mi s-ar parea eficienta si o comanda /checkversion sa se vada daca folosesc forge sau vanilla, ca sa nu fie luati la control aiurea, sa fie luati la control cei cu forge care fac asta.

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: e o idee foarte buna si poate vom găsi și alți jucători care sunt putin suspicioși și joacă cu hack ca au ghost hack/client.

miraimihai15

User
    Player
    Mi se pare o propunere foarte buna, mai ales ca unii care sunt banati aduc dovada din timpul pvp-ului o filmare.

Pe langa ce ai spus tu, mi s-ar parea eficienta si o comanda /checkversion sa se vada daca folosesc forge sau vanilla, ca sa nu fie luati la control aiurea, sa fie luati la control cei cu forge care fac asta.

Nu doar cei cu forge , oricine e suspect nu scapa de control , sunt multe metode prin care iti poti baga hack dar cea mai folosita e aia de am vorbit sus.

MyhAY03

User
    Player
    Da intr-adevar, e o metoda foarte buna si poate eficienta, dar ai omis ceva. 

Dupa ce "se accepta" cererea ta de mai sus, toata lumea isi va goli client-ul pentru "control"

Dupa acest "control", toti isi vor baga iar hack-ul in client, si aia a fost. (deci nu mi se pare foarte eficient)

Last edited by a moderator:

miraimihai15

User
    Player
    Acest "control" e permanent , daca cineva e suspect o sa fie controlat , nu e doar un control pe care o sa il faca cineva intr o zi sau etc , cand cineva e suspect atunci e controlat

iSktZz

User
    Player
    Salut. Mi-a placut propunerea ta, insa ar fi mai eficient daca s ar chema pe x la control si daca refuza sa primeasca ban 12h 1-4 24h 2/4 7d 3/4 si permanent 4/4

miraimihai15

User
    Player
    Rectific, dacă se accepta propunerea , nu putem să folosim paladin pentru ca nu este gratis ,nu mi-am dat seama dar o sa ii verificăm noi cu anydesk, am si un tutorial cum sa vezi dacă are hack sau nu , e eficient, si daca vi se pare greu  , sa fie doar câțiva membri incepand de la moderator  care sa aiba permisiunea de a ii controla.

Sobolanul69

User
    Player
    Rectific, dacă se accepta propunerea , nu putem să folosim paladin pentru ca nu este gratis ,nu mi-am dat seama dar o sa ii verificăm noi cu anydesk, am si un tutorial cum sa vezi dacă are hack sau nu , e eficient, si daca vi se pare greu  , sa fie doar câțiva membri incepand de la moderator  care sa aiba permisiunea de a ii controla.
    la ce ss o sa dea staff-ul gamster =)))) se uita doar in moduri si versiuni si gata.

fara user assist view sau process hacker nu poti face nmk.

Last edited by a moderator:

Gandalf762

User
    Player
    :pro: este o idee buna care ne va ajuta la gasirea hackerilor.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Nu facem asa ceva, si nici nu avem de gand sa facem. Daca considerati ca ati fost banati incorect, puteti sa faceti o reclamatie sau cerere unban. 

:tc:

Status
    Not open for further replies.