• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - Conturile sunt nelimitate...

Status
    Not open for further replies.

JenialuLegion

User
    Player
    Salut! Eu, jucandu-ma factions, dau de multi hackeri datorita inactivitatii adminilor pe acea sectiune. Dar recent, cativa au luat ban(mai multi).

Singura problema este aceasta:

-CuteVoxi aka Elemental aka ElementD

-TroyeGaming aka Troye aka MihaiLife aka Quatta

-ImGoodPvp aka xxBogdanxx aka ItzBestiePvp

-TheWolfff(ULTRA) aka santamal

Si multi altii, carora nu le mai stiu numele....

Nu v-ati prins inca? Conturi nelimitate... Propun sa puneti un plugin, care da accesul la tempbanip/banip(cred ca aveti banip, dar nu e folosit).  De ce? Pai TheWolfff a primit ban 24 de ore de la vipera23 de odata sau de doua ori...... Si tot a donat pentru ultra. La fel a primit si pe numele santamal..

Toate numele enumerate au fost banate.... CuteVoxi Permanent Troye Permanent, si inca cativa de care nu mai tin aminte...

Stiu ca mai era cineva ItzRexi (Cred ca era ITzRexu cu alt cont) Care a fost banat permanent..

Poate nu chiar ban direct (daca sustineti hackerii) ci din a doua intamplare... Si sa nu uit sa mentionez tempbanip(ban pe IP temporar) Iar cei care au modem... Felicitari lor.. Dar daca cineva primeste tempbanip sa primeasca si tempban normal (ca sa nu poata schimba IPul, etc).

Poate propunerea mea e putin exagerata, dar accept ORICE solutie sa eradicam aceste conturi multiple.

Pe scurt pentru cine nu are chef sa citeasca:

In loc de ban (pentru hackeri) sa se dea banip, si in loc de tempban sa fie un plugin tempbanip.

Hackerii sunt prea multi , si conturile sunt nelimitate..

Acum in loc de pro contra la tempbanip, astept pro contra la decizia de a face ceva sa se rezolve chestia cu conturile limitate...

iannis1022

Sunt un pinguin lenes
    Player
    :contra: Deja exista o limit de conturi pe serverul mc.gamster.org si aceea este de 3...

Last edited by a moderator:

xShadow_

User
    Player
    :contra:

Naaaab

User
    Player
    :contra:

Daca dai de " hackeri " ( hackerii sunt cei care fac coduri , codatii sunt cei care le folosesc ) ii filmezi si ii reclami pe forum , simplu

JenialuLegion

User
    Player
    Ok, dati T/C. Tot ce vreeam sa afirmez de aici, este ultimele propozitii. Toata lumea are vreo 5 conturi si in zadar ne chinuim sa le facem reclamatie.

Puteti da T/C, multumesc oricum...

Teodor3

User
    Player
    :contra:   deoarece daca ar fi un numar nelimitat de conturi s-ar farma banii de pe sectiuni si kiturile

JenialuLegion

User
    Player
    Maiiiiiiiii eu zic inversul. SA nu mai fie conturi nelimitate, ca deja s-a umplut. Imi pare rau ca nu sunt mai specific................

Poate propunerea mea e putin exagerata, dar accept ORICE solutie sa eradicam aceste conturi multiple.

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.