• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative 1.12.2/1.15.2

Status
    Not open for further replies.

al3xionut08

User
    Player
    * Nick-ul tău: al3xionut08 *Propunere: Propun sa se adauge un plugin in care sa putem sta pe stairs.         

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca multor jucatori le-ar placea acest lucru si este interesant.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca ar fi utila pentru ca multi jucatori fac roleplay la ei pe ploturi , scoli si etc

*Subserver: Creative Classic / Modern

* Alte precizări: As dori sa se bage inapoi Worldedit pe sectiunea creative modern de la VIP+

Last edited by a moderator:

xImIriis_

User
    Player
    Buna, imi place propunerea ta!

Jucatorii de rp ar putea  sa se distreze mai mult, facand niste build uri mai interesante *scoli ,spitale etc* si pasionatii de rp sa aiba mai multe posibilitati de rp uri, cu we ul pe modern ar putea ajuta staff ul sa construiasca eventuri mai rapid si mult mai bune,  iar jucatorii sa construiasca mai usor ce le place , si  cu mai putina munca! Daca propunerea ar fi luata in considerare ar face un bine sectiunilor mentionata si ar aduce mai multi jucatori!

Last edited by a moderator:

kaitadragon_

User
    Player
    Salut! Parerea mea este ca aceasta propunere este de ajutor jucatorilor care fac Roleplay.
    Iar we va fi de ajutor.
    :pro:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Consider ca propunerea ta este una foarte buna pentru Creative! Astfel jucatorii pot face roleplay. De la mine ai :pro:

The_Speedo

User
    Player
    Salut, ai o propunere buna, ai putea face un roleplay mai bun si ar fi mai distractiv pentru jucatori :pro:

Status
    Not open for further replies.