• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative-Acces Comenzi

Status
    Not open for further replies.

KillerBunny

User
    Player
    Nick-ul tău: Starexify

Propunere: Propun să avem acces la mai multe comenzi de tip ”/plot flag set” de exemplu: *item-drop, ice-melt, fly, prevent-creative-copy, notify-enter, notify-leave, liquid-flow, vehicle-place* . Pentru cei care se întreabă ce fac aceste comenzi, nici eu nu știu sigur dar cred că: item-drop - împiedică playerii să poată să arunce iteme pe jos, ice-melt - să se poată/sau nu topii gheața, fly - împiedică jucatorii să poată zbura, prevent-creative-copy - împiedică playerii să poată copia itemele de ex: shulkere, capete etc, notify-enter și notify-leave - le scrie ownerilor plotului când un player intră sau iese dintr-un plot, liquid-flow - poate împiedica lichidele (lava și apa) din a se extinde, vehicle-place - împiedica playerul din a putea plasa mașini sau alte vehicule pe plot.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu sincer cred că ar fi foarte util să ai acces la mai multe comenzi pentru plot, ca să il poți customiza in mai multe moduri, și fiecare comanda ajută la prevenirea trollilor și imbunătățește gameplay-ul(stilul de joc) playerilor, de exemplu: item-drop - unii playeri fac lag aruncând multe iteme pe jos, ice-melt - construcții de gheață care nu se topesc, fly - pentru RP-uri sau ploturi de tip parkour/labirint etc, prevent-creative-copy - să nu se mai fure shulkerele si alte iteme, notify-enter și notify-leave - când un player invizibil se teleporteaza la tine sau la cineva și nu știi cine este, poți afla mai ușor, liquid-flow - ca să nu se mai facă grief așa ușor cu lavă și apă, vehicle-place - să nu își mai pună alții vehiculele pe plot și sa le lase acolo.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred că am precizat și mai sus niște motive. Dar oricum, pentru a preveni playeri care trolează si gameplay-ul(stilul de joc) al playerilor.

Subserver: Creative

Alte precizări: Ar putea să fie încă o comanda globală care ar ajuta ”/scoreboard” pentru că ar fi mai usor să il configurezi dacă se vede sau nu. Atât, mulțumesc celor care au citit pană aici.

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, aceasta propunere ar ajuta mult la dezvoltarea secțiunii, ajutând playerii, ei  având astfel posibilitatea de a crea construcții mult mai usor.

Un alt argument ar fi ca astfel vor putea face mini-games pe sectiune mult mai usor(Parkour, deathrun, etc)

În concluzie, votul meu este :pro:

Last edited by a moderator:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, ideea este chiar una buna, așa ai putea să îți schimbi plotul cum vrei si sa îl faci după placul tau.

De la mine ai: :pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta esti buna deoarece daca adaugam mai multe accese la comenzi iti poti customiza plot-ul in modul pe care il preferi cel mai mult.

:pro:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, Starexify!

Propunerea ta este foarte buna, sunt de acord cu ea, ar fi chiar bine sa se adauge mai multe comenzi si accese pe care sa le poata folosii totii playerii, ar face sectiunea mai interesanta, si ar da o nota in plus acestei sectiuni,

De la mine propunerea ta are :pro: .

TibiRO2005

User
    Player
    Salu Starexify, propunerea ta este una interesanta care ar putea imbunatati sectiunea creative si facand-o mai jucata

De la mine ai :pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este destul de interesanta si cred ca ar ajuta sectiunea Creative sa creasca in numarul de playeri, avand mai multe posibilitati de a customiza plot-ul vor fi mult mai atrasi de sectiune  PRO.png

GodPlayer231

User
    Player
    Salut ! propunerea este una foarte frumoasa si probabil foarte folositoare de asemenea . Eu unu dintre lucruri le care ma chinuiam sa le fac pe creative inainte de un wipe a fost sa fac oamenii la un hide & seek sa nu foloseasca fly sau alte lucruri . Inca o comanda foarte buna care ar putea fi folosita cum era si inainte 1 vote 5 min de //wand . Ai o idee foarte buna ! :pro:  

zLowFast.

User
    Player
    Salut, Starexify
    Îmi place propunerea ta deoarece dacă ai toate aceste accesuri, ar fi posibil să ai un plot personalizat și, prin urmare, îl poti transforma după cum vrei.
    De asemenea, ai putea crea evenimente mici pentru a te distra.
    :pro: .

Anastasia__

User
    Player
    Buna, aceasta propunere ar ajuta mult la dezvoltarea secțiunii, ajutând playerii, ei  având astfel posibilitatea de a crea construcții mult mai usor.

Un alt argument ar fi ca astfel vor putea face mini-games pe sectiune mult mai usor(Parkour, deathrun, etc)

În concluzie, votul meu este  :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 
    Propunerea ta mi se pare una foarte buna, ajutand mult jucatorii de pe aceasta sectiune. 
    votul meu este :pro:

ToneTer

User
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea ar fi o idee chiar buna, deoarece astfel ti-ai putea customiza plotul in ce fel doresti si ar fi si mai distractiv.

De la mine ai :pro: .

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Starexify!

Diupa parerea mea, propunerea ta mi se pare una foarte buna si pe langa ajuta si playerii sa-si costumizeze plotul.

De la mine ai un :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Asa cum s-a spus si mai sus, cu aceste comenzi iti poti face plotul asa cum iti doresti, fara sa mai fii impiedicat de ceva.

:pro:

Status
    Not open for further replies.