• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

KENNY27back

User
    Player
    • * Nick-ul tău: KENNY27
    • * Propunere: Vreau sa fie iar staff pe sectiune sau macar oameni ce se vor ocupa de ea pentru a reinvia sectiunea.
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Dupa parerea mea comunitatea va fi influentata prin faptul ca vor venii fosti membri staff de pe Creative inapoi pe sectiunea(deja sunt cativa) si playerii vor beneficia de experienta lor acumulata in anii trecuti in care au fost Staff
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dupa cum spuneam si mai sus, playerii vor beneficia de experienta fostilor membri staff . Daca eu am nevoie de ajutor cu world edit pe creative si dau /support poate membrul staff respectiv nu are experienta necesara pentru a ma ajuta. Asa daca va exista un membru care se ocupa doar de creative va stii cum sa ma ajute.
    • * Gamemode/Minigame:Creative
    • * Alte precizări: Cred ca sectiunea Creative nu este doar o sectiune si este un loc unde multi dintre noi am trait amintiri frumoase alaturi de alti playeri.
    • Magdaidk te asteptam pe creative inapoi!!! ;)

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut,

Îți mulțumim că ți-ai făcut timp să ne împărtășești această sugestie. În acest moment, nu avem în plan implementarea acestei funcționalități, deoarece nu se aliniază cu direcția în care dorim să dezvoltăm serverul.

Cu toate acestea, apreciem faptul că îți împărtășești ideile și îți mulțumim pentru sprijinul oferit comunității noastre.

Toate cele bune,
    Echipa Gamster

Status
    Not open for further replies.