• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - Creative

Status
    Not open for further replies.

Luckywind

VIP
    VIP
     * Nick-ul tău: Luckywind

* Propunere: Adaugarea glow-ului la store. acesta sa fie la un pret bine gandit.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : bani adusi selverului.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : majoritatea playerilor de pe creative vor glow de lunga durata, acesta fiind dat doar la evenimente si doar cei care au experienta in minecraft vor castiga acest premiu, ceea ce mi se pare incorect. asa, jucatorii care nu vor sa doneze pentru acest bonus cosmetic pot sa participe la evenimente fara nici o problema.

* Subserver: Creative

* Alte precizări: Pro / Contra in functie de cum credeti ca e mai bine.

Cloacks

User
    Player
    Idee foarte interesanta sa fie adaugate glow-urile la shop , dar sa fie si pe alte sectiuni nu doar pe creative , poate si ceilalti playerii vor glow le sectiunea pe care se joaca . :pro:

Luckywind

VIP
    VIP
    Pe celelalte sectiuni nu e necesar glow-ul, glow-ul pe celelalte sectiuni din cate stiu sunt doar pentru operatori +.

Am propus doar pentru creative deoarece este Creative.. glow-ul reprezinta ceva ce atrage playerii in caz ca tu "cauti iubita/familie/copii/ etc." Acesta este ceva special si fascinant pentru jucatorii care nu au mai vazut acest efect, chiar daca il poti obtine prin apasarea click-ului drept cu un diamant in mana, dar acesta dureaza doar 5 secunde, care este un timp mult prea mic si jucatorii se plictisesc rapid atunci cand apasa click dreapta si nu fac nimic altceva.

Skill First

User
    Player
    Glow este permis de la Operator in sus pe orice sectiune.
    Sugestia este totusi o idee Ok...

De la mine ai:

:pro:​

ImAlex

User
    Player
    Glow iei la event,dar la event poti lua si hero/ultra/legend etc iar acestea se vand pe shop. /tshop

Ar merita si glow-ul sa aibe un loc acolo.

Votul meu este :pro:  Succes !

Matei77Ioq

User
    Player
    Ideea ta este foarte buna ! :pro:

3JRock

User
    Player
    Imi place ideea ta, ar fii o economie pe server

:pro:

Status
    Not open for further replies.