• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

Void

User
    Player
    * Nick-ul tău: Tudoreal

* Propunere: Ca toti jucatorii sa aibe acces la /gamemode 0

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, nu am vazut decat 4 5 servere de cand joc minecraft cu allow la /gamemode 0

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Jucatorii vor putea creea foarte multe minigameuri noi, vor putea face pvp intre ei cu propriile lor reguli, am vazut ca mai nou isi fac mafii si vor sa se bata, dar nu au cum, asa ca prin allow la gm 0 se vor distra mai mult.

* Subserver: Creative

* Alte precizări: -

qPandaa_

User
    Player
    Imi place ideea ta, dar nu ii vad rostul, sunt o gramada de sectiuni pe care pot sa se bata.

Creative-ul este o sectiune care le da posibilitatea playerilor de a-si construi pe plot ce vor ei.

:contra:

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra: este creative, nu imi place ideea

phoenixdood

User
    Player
    :pro: creative e o sectiune ce da oportunitatea jucatoriilor de a construii si face ce vor ei, inclusiv PvP, nu vad cum ar dauna gm 0... doar o sa bage mai multe posibilitati de minigame-uri si oamenii s-ar distra mai mult

_Arangos314

User
    Player
    Imi place ideea, ar fi foarte buna pentru roleplay-uri. De la mine ai :pro:  

iTzJozsef_

User
    Player
    Dupa parerea mea, ca tu sa poti sa-ti dai gamemode 0 ar fi o idee super . Adica jucatorii ar putea sa-si faca singuri diferite minigame-uri care nu puteau sa le faca fiindca nu era pvp, cu propriile reguli si mape . Daca ai avea gamemode 0 , ai putea sa si mananci ceea ce ar fi mai bine pentru roleplay-uri . Inteleg ca sunt alte sectiuni in care pot sa faza pvp , insa aici pot face regulile lor , pot face ce vor . Si de asta eu dau 

:pro:

iTzSt3fi_

User
    Player
    Sincer chiar nu ar strica sa putem folosi /gm 0. Pentru uni ar fi chiar foarte de folos. Exista totusi minigameuri in care pot sa se bata dar daca e pe plot-ul lor au regulile create de ei si mi se pare mai comod. :pro:

Romansul2121

User
    Player
    Ar fii o idee buna , dar nu prea ii vad rostu' pe creative , doar daca si numa' daca s-ar face o sectiune pentru pvp :pro:

Kobe_q

User
    Player
    majoritatea jucatorilor intreaba cum pot sa-si dea plotul pe survival sau sa se dea ei pe survival deci da mi s-ar parea ok sa se adauge asa ceva :pro:

Diana357

User
    Player
    Trec direct la subiect , :pro: pentru că această idee este bună pentru persoanele cu roleplay-uri.
    Baftă în continuare

Status
    Not open for further replies.