• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

Void

User
    Player
    * Nick-ul tău: Tudoreal

* Propunere: Sa nu mai sanctionam limbajul pe carti semnate.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece, am observat ca sunt hackeri care pot schimba autorul cartilor, recent am banat un hacker pe acest motiv, si mi se pare incorect sa-i banam pe cei cu cartile semnate.

* Subserver: Creative dar cred ca si pe celelalte sectiuni hackerii pot modifica autorul cartilor

* Alte precizări: Am primit o carte de la cineva semnata de SnitelDePui in care injura serverul, i-a dat KarmaBitch 24h ban, dar inainte sa ia ban, i-am a*Cenzurat* cartea lui SnitelDePui, si sustinea ca nu e facuta de el, asa ca propun sa nu se mai sanctioneze asa ceva.

------

Daca se va respinge aceasta propunere, as spune sa fie scoase definitiv pe Creative, deoarece asa am scapa de o grija.

Last edited by a moderator:

Diana357

User
    Player
    Trec direct la subiect. Această propunere este bună pentru că nu prea are rost să se baneze playerii care nu au făcut nimic din cauza unor „hackeri”.
    Din tot ce am spus cred că știi că votul meu este.

:pro:

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: dar a sa fel de propuneri le poti face la o camera le forum speciala intre staff oke . Am uitat unde era .

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra:  Asa toata lumea ar injura pe carti semnate, si nu ar pati nimic 

Status
    Not open for further replies.