• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

Arthurleo112

User
    Player
     * Nick-ul tău: Arthurleo112

* Propunere: Pe creative un player poate sa isi faca maxim 3 ploturi , propunerea mea este : Sa se poata cumpara acces la mai multe ploturi cu tokens sau cu bani reali.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii o sa poata poate sa aiba mai mult loc pentru a construi 😄

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? Uni playeri isi doresc mai multe ploturi deci asta este solutia.

* Subserver: Creative

* Alte precizări:  Creative e Fortza ❤️ Pwp Magda 

#TitaniuMark

User
    Player
    Asta ar putea motiva jucatorii 

Dupa cum ai spus si tu, sa se poata cumpara acces la mai multe plot-uri cu tokens, sau sa primesti 1-2 ploturi in plus per rank donator... De exemplu hero - 4 ploturi / ultra 5-6 ploturi / vip 7 ploturi ( exemple orientative )

Votul meu este :pro:

Arthurleo112

User
    Player
    Asta ar putea motiva jucatorii 

Dupa cum ai spus si tu, sa se poata cumpara acces la mai multe plot-uri cu tokens, sau sa primesti 1-2 ploturi in plus per rank donator... De exemplu hero - 4 ploturi / ultra 5-6 ploturi / vip 7 ploturi ( exemple orientative )

Votul meu este :pro:
    Apreciez 🤗

Kaylee_

User
    Player
    Imi place propunerea ta si cred ca este utila pentru sectiunea Creative, deoarece cum ai spus si tu, unii playeri isi doresc mai mult spatiu 

De la mine ai 

:pro:  

uau-

User
    Player
    Unii playeri nu au bani/tokens să-și cumpere mai multe ploturi. Și dacă vor mai multe ploturi să se ducă pe alt server sau ceva de genu'.  Și @#OXyG3N dacă ai avea grad ar fi cam nasol pentru cei fară grad.  :contra:

0hSamy

User
    Player
    Imi place foarte mult propunerea ta, mi s-a intamplat de multe ori sa nu mai am loc unde sa construiesc, aceasta propunere ar ajuta foarte mult playerii de pe creative.

De la mine ai :pro: .

Succes in continuare.

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    :pro:  o Idee foarte buna. Bafta!

Mr_KenPaY

User
    Player
    O idee buna  :pro: ar fi bine dacă ai putea uni toate ploturile gen dacă ai VIP poți uni toate 7 ploturi și o sa ai mult spațiu pentru a construi un  HUB =]]

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.