• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

_Tommy

User
    Player
    * Nick-ul tău:_Tommy

* Propunere: Toti jucatorii sa aiba acces la word edit.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In Bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pai jucatorii ar putea sa isi exprime creativitatea mai bine si fara a baga bani .Pt ca sunt unii jucatori care nu isi permit sa-si cumpere grad pt a avea acces la word edit.Si cred ca ar fi foarte interesant pt jucatorii si cred ca ar aduce jucatorii mai multi pt a-si pune in functie ideeiile .Si ar fi mult mai distractiv..

* Subserver:Creative

* Alte precizări:  -

alextheflowerrr

User
    Player
    Imi place ideea ta deoarece:  -Poti sa usurezi munca unui jucator/Builder. 

-Poti face o mapa/casa,etc mai usor.                                   

Votul meu este  :pro:

dreadlordhar

User
    Player
    Depinde din care parte ne uitam. E plus pentru builderi singuri, care nu au timp sa faca relief. Dar si e minus, ca pot sa abuzeze cu world editul. Dupa gandul meu e bine sa aiba fiecare world edit, dar de ala mai slabut, pentru a nu crea lag si poate crash la sectiune.  :pro:

kaitadragon_

User
    Player
    Este o idee foarte buna. Poti face mult mai usor constructii
    Ar fi folositor.

:pro:

Raykayz

A fost frumos cat a durat..
    Player
    Eu zic că este o idee bună dar ce rost ar mai avea gradele de donator cu acest la word edit după , ar deveni inutile în acestă privinţă . Asta mă face să fiu contra acestei ideei.

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Constructiile reprezinta arta si arta reprezinta creativitate. Constructiile sunt la fel de bune si fara WE. Asta-i farmecul, cei mai buni Builderi pot face cele mai bune constructii pe un plot.

Ideea in general e buna, dar nu o sa incurajeze jucatorii sa faca opere mai originale , mai creative , mai bune.

Imi pare rau, de la mine ai :contra:

Styled_

User
    Player
    Constructiile reprezinta arta si arta reprezinta creativitate. Constructiile sunt la fel de bune si fara WE. Asta-i farmecul, cei mai buni Builderi pot face cele mai bune constructii pe un plot.

Ideea in general e buna, dar nu o sa incurajeze jucatorii sa faca opere mai originale , mai creative , mai bune.

Imi pare rau, de la mine ai :contra:
    Nu stiu daca am voie sa fac asta, dar terraformingul facut manual dureaza extrem de mult timp mai ales daca vrei sa faci o constructie de mari proportii.

ZeroToDeath

User
    Player
    Imi place ideea ta, ar ajuta :pro:

TudorAndrei

User
    Player
    Intr-adevar,ar fi folositor pentru comunitate,insa,votez :contra:

Majoritatea gradelor de pe creative sunt inutile,singurele lucruri folositoare sunt world editul si uneori accesul la mute(personal nu prea folosesc).Ar face toate gradele aproape inutile + exista playeri care au donat specific sa aiba acces la world edit,intru cat ,practic,si-ar pierde banii.

Adaugand la argument exista playeri precum emil care ar putea abuza de faptul ca au acces la world edit.

Gamerul1971

User
    Player
    Sunt de acord cu ideea.Nu toti isi permit grade pentru world edit.Unii chiar vor sa constriuasca si o fac din greu.

:pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    Este una dintre cele mai bune ideii si va fi 100 % Respinsa .

Inainte trebuia sa votezi pentru WE acuma trebuie sa ai Vip nu toti is permit si tot asa iti poti sa inveti mai mult cu WE nu am gasit nici un  servere cu WE Chiar si Premium :pro: Ar fi mai distractiv asa . 

Limo338 🌺

User
    Player
    O idee foarte buna, sa se bage iar acel timp in WE daca votezi, deoarece nu toti isi permit vip, sau vor sa dea bani pentru acel grad :pro:

Thywen

User
    Player
    S-ar face foarte mult abuz, doar imeagineaza-ti sa fie sute de personae ( si asa o sa se stranga intr-un timp ) sa dea cu lava din coltul plotului pana in celalalt colt, si asa mii de plot-uri ar fii distruse si facute in bataie de joc, ar strica frumusetea serverului.

:contra:

MrAstrix

User
    Player
    :contra: Este foarte periculos, pot fi metode prin care playerii sa fraiereasca pluginul și sa poată folosi WE oriunde, nu doar la ei în plot 

ALIN007

User
    Player
    :contra: Este foarte periculos, pot fi metode prin care playerii sa fraiereasca pluginul și sa poată folosi WE oriunde, nu doar la ei în plot 
    Asterix Pluginu Nu are cum sa o poata faca fara acordu Unui administrator/ detintor de plot

ALIN007

User
    Player
    Votul Meu Este :

:pro: WorldEditu` ar trebuie sa fie pentru toti pentru ca unele blocuri care nu sunt nici macar din creativ inventory , sau trebuie sa le iei cu /give Ca de pe single player in cazu unui Comand block ,

Eu ma refer ca Blocu de ciperca Rosie / maro nu se poate lua in aceste 2 moduri doar poti constui cu blocu Acel Respectiv , sau end portal ( acela de Endcity , sau cel de portal ) , Portal de Nether ( Parte ) etc. ....

Presupun Ca WorldEditu sa fie pentru toti!

Skipport

User
    Player
    :contra: as fi dat un pro ca la fiecare vot sa primesti 10 min nu numai pentru donatori, dar cand am dat in sus am vazut ca donatorii nu vor mai fi speciali, si gandeste-te ca daca multi playeri folosesc WE in acelasi timp poate dar poate sa fie crash la sectiune, deci ai un contra de la mine.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.