• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

Kaylee_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Kaylee_

* Propunere:  Adaugarea unei monede pe sectiunea Creative.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca aceasta propunere ar fi utila deoarece s-ar adauga mai multe lucruri interesante care ar creste vointa jucatorilor de a se juca pe sectiunea Creative. Sa se adauge un shop special de unde poti cumpara lucruri precum: masini, pet-uri, etc. Acesti "bani" s-ar putea obtine prin: voturi, eventuri sau atunci cand castigi la un anumit joc ( din meniul /games), ar face jocurile nu numai distractive, dar si mai atragatoare ( sa primesti de exemplu 20 de "bani" cand castigi la un anumit joc). S-ar putea adauga o comanda precum /plot sell, jucatorii ar putea cumpara/vinde un plot pe care nu il mai doresc altui jucator in schimbul unei sume de bani. Am precizat mai sus ca s-ar putea obtine acesti "bani" prin castigarea la eventuri, parerea mea este ca ar fi mult mai distractiv, deoarece am remarcat ca jucatorii nu sunt tocmai multumiti de premiile obisnuite (glow si nick, posibil si un plot uneori) si ar fi mai interesant daca s-ar castiga si o suma de bani, dupa parerea mea mai multi jucatori ar avea vointa sa participe la eventuri.

* Subserver: Creative 

* Alte precizări:   -

Last edited by a moderator:

Sh0ckAdv

User
    Player
    Buna idee, dar nu cred ca /plot sell poate fi implementata.

Ma rog buna idee, sper sa fie implementata.

:pro:

the_cat.

User
    Player
    Motivul tau a fost unul foarte convingator dupa parerea mea. Ar fi util si distractiv pentru jucatori,dupa cum a spus tu sa se adauge o moneda pe sectiunea Creative. Eu zic ca aceasta idee merita o sansa,intrucat este una buna si nu vad de ce nu.

Superminer

User
    Player
    Pro,motivul este unul convingator

SebiRoGamer

User
    Player
    Motivul este convingator, nu ar fi doar o functie noua pe sectiune, ci si una care sa tina jucatori pe aceasta.

xImMax

Admin Creative
    Player
    Este o idee destul de buna, ar atrage mai multi jucatori pe sectiune, acestia avand mai multe "motive" pentru a juca Creative. :pro:

Razvan2365

User
    Player
    Ideea este una destul de atragatoare. Eu cred ca va aduca o schimbare in bine si va face sectiunea mai distractiva. Ar crea mai multe relatii intre playeri si poate ca mediul va devenii mai prietenos. Sunt de acord cu aceasta propunere.

MaxYPro

User
    Player
    O idee foarte buna dupa parerea mea, in felul acesta jucatorii se vor distra si juca mai mult pe sectiune si cel mai probabil ar atrage mai multi jucatori noi.

Alle

User
    Player
    Este o idee foarte buna dupa parerea mea, probabil ar participa si mai multi jucatori la event-uri

Bya42

HeadBuilder
    Player
    Dupa parerea mea este o idee destul de buna si nu foarte intalnita pentru sectiunea creative. Avand o moneda ar motiva jucatorii sa ,,munceasca,, mai mult pentru a avea bani iar pe langa asta si un scop in plus pentru a intra mai des pe sectiune. Imi place si ideea de /plot sell deoarece i-ar indemna pe jucatori sa lucreze la un proiect si sa primeasca bani pentru munca lor, totodata facand alt jucator fericit datorita vanzarii. Eu una sunt :pro:

_Alysa

User
    Player
    Pro.

Aceasta propunere este una foarte creativă, cum ai menționat și tu, o să motiveze jucătorii să participe la evenimentele organizate de către staff-ul Creative (am văzut jucători care se plictiseau din cauza faptului ca se dau același premii, ei având deja premiul respectiv, era inutil să mai participe). Trecând la subiectul precedent, chiar mi-aș dorii ca această propunere sa fie implementată sau măcar sa fie făcut cea asemănător acestei propuneri.

Succes cu propunerea.

xXShaSesXx

User
    Player
    Cred ca aceasta chestie va avea multi playeri noi pe creative , playerii vor muncii si se vor distra pe aceasta sectiune pentru a obtine "moneda" . /plot sell este o alta chestie buna , pentru ca vor dezvolta creativitatea unor playeri si ii vor pune la munca pentru ploturi muncite din greu .

De la mine ai :      :pro:

vpnMAESTRU

User
    Player
    :pro:  o functie noua si interesanta si un motiv de a muncii in +

Limo338 🌺

User
    Player
    Imi place propunerea ta. Adaugarea monedelor pe creative ar face jucatorii mai interesati, si in acelasi timp ar face sectiunea mai interesanta pentru jucatorii noi. Legat de comanda /plot sell, o idee foarte buna, deoarece iti poti vinde constructiile pe care nu le mai folosesti pe o anumita suma de bani. :pro:

Magdaidk

User
    Player
    Este o propunere foarte buna. Jucatorii isi doresc de foarte mult timp sa poata sa isi vanda ploturile, sau sa le dea altcuiva si chiar sa faca rost de bani prin intermediul lor. Deja exista multe modalitati cum ai spus tu prin care pot sa faca rost de monede si daca le-ar avea poate s-ar distra mai mult construind. Sau chiar un top balance prin care sa se arate cine are mai multi bani.

Propunerea ta este una ideala sectiunii, si care cred si eu ca ar aduce multi jucatori pe sectiune. De la mine ai un mare

TudorAndrei

User
    Player
    Dupa parerea mea decat sa se bage lucruri precum peturi sau masini , care fac o gramada de lag pt ca contin nu numa' multe armor standuri in miscare , ci si particule (bine ca-s dezactivate nbt-urile ca fac lag dar mno) mai bine s-ar putea adauga un sistem de world edit si voxel sniper pe bani , banii fiind bazati pe activitate(ore jucate sau ceva) , 10 bani la fiecare ora jucata , 50 de bani o ora de world edit , 70 de bani o ora de voxel sniper , sau ceva de genu , ideea e buna , da' numa pana la un punct. Imi place ideea cu ploturile care sa fie vandute , aia chiar ar fi ok , eventual sa fie un leaderboard la spawn cu "richest players", asemenea aluia cu plot rating.

Status
    Not open for further replies.