• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

daavidq

User
    Player
    * Nick-ul tău: daavidq

* Propunere: Sa se imbine sectiunile Creative Classic si Creative Modern si sa fie doar o sectiune pe care sa se poata intra intre versiunile 1.8.x - 1.15.x sau macar intre 1.12.x - 1.15.x .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fii mult mai usor si ar fii si mai multi playeri pentru ca nu ar mai fii sectiunea Creative impartita in 2 sectiuni

* Subserver: Creative

* Alte precizări: Si daca ar trebui neaparat sa se dea wipe eu zic sa se dea pentru ca nu cred ca mai sunt asa multi playeri care mai tin la ploturile lor pentru ca nu prea mai intra asa multi ca la inceput

Last edited by a moderator:

Fadded.

User
    Player
    Salut David, fiecare versiune are modificarile ei, de aceea sunt 2 sectiuni de Creative. 

De la mine ai :contra:   

al3xionut21

User
    Player
    Salut David ! Creative Modern si Creative Classic sunt total diferite .

Si , la fel ca mai sus versiunile sunt diferite așa ca nu sunt de părere ca ar fi ok.

:contra:

StefiMwR

User
    Player
    Salut David! Parerea ta nu este una tocmai buna ! Parerea mea este ca cele doua Secțiuni sunt total diferite ! Sunt sigura ca fiecare modificare pe Secțiuni are rolul ei pe secțiune ! :contra:

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut David!

Sunt de parere ca fiecare versiune are rolul ei, cele doua fiind diferite astfel necesitand doua sectiuni de creative.

Marioxis_RO_

User
    Player
    Salut, nu vad rostul acestei propuneri. 

Sectiunile sunt foarte diferite, nu vad de ce s-ar uni, poate unora jucatori le place doar versiunea 1.12

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt :contra: deoarece sectiunile sunt diferite si unii jucatori nu vor sa isi schimbe versiunea

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Consider ca este o idee proasta, deoarece unii jucatori nu vor sa isi schimbe versiunea, :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Parerea mea este ca , cele doua sectiuni sunt diferite , fiecare cu rolul iei,

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Eu cred ca fiecare sectiune are rolul ei. Dupa cum s-a zis si mai sus, unii jucatori ai PC-uri mai slabe, si nu pot sa-si schimbe versiunea de fiecare data, sau le place doar o anumita versiune. Din pacate, de la mine ai :contra: .

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Fiecare sectiune are caracteristicile si diferentele sale. Nu cred ca este necesara combinarea a 2 gameplay-uri diferite.

Status
    Not open for further replies.