• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

UnknownGamer

User
    Player
    Nick-ul tău: UnknownGamerx

Propunere:  Din moment ce avem 3 noi minigame-uri, doar din paintball poti sa primesti bani, ceea ce sunt cam folositori pe aceasta sectiune. Unul dintre cele mai folosite minigame-uri este TNTRun si este jucat foarte des de multi jucatori. Propun sa se dea o anumita suma de bani pentru castigul unei arene de TNTRun.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Jucatorii ar putea sa aiba mai multe metode de a face bani pentru a-si cumpara cosmetice.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Jucatorii ar putea sa-si cumpere anumite chestii din shop ca de exemplu masini, biciclete sau chiar si pet-uri si multe altele.

Subserver: Creative

Alte precizări:  -

iTzArdnaxela

User
    Player
    Salut, cred ca propunerea ta ar face sectiunea Creative si mai interesanta decat este acum. Cum ai zis si tu, minigame-ul TNTrun nu iti ofera bani si in general este cel mai jucat. Sunt de acord cu faptul ca ar trebui sa iti ofere, de asemenea, o suma de bani

:pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte buna si cred ca ar bucura playerii sa stie ca daca castiga primesc ceva bonus. Pe langa asta ar motiva mai multi playeri , sa joace pentru a castiga.

:pro: .

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Dupa parerea mea, jucatorii vor fi mult mai competitivi daca vor stii ca daca acestea vor castiga vor primi ceva, de asemenea, mai multe metode de facut coinuri sunt bine-venite. Cine nu ar vrea sa-ti cumpere cosmetice pentru a iesi in evidenta sau pentru a face jocul mai interesant?

In concluzie, eu iti voi da :pro:

Alex.889

User
    Player
    Eu cred ca e o idee buna sa poti sa castigi prin toate minigameurile coins sa iti cumperi chestii.

_HorusX

User
    Player
    Venind de la ideea tar ar fi bine ca sunt undele chestii ca la 1 vot primesti 15 coinssi chiar e foarte putin plus ca la paintball acolo se da 300 coins ar fi bine sa dea si la tntrun ceva premiu cand castigi arena   de la mine ai un :pro:  

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Ideea ta chiar imi place ! Ar motiva mai multi jucatori sa incerce acest minigame si i-ar rasplati cu cate un mic premiu pentru castigarea unei runde.

Status
    Not open for further replies.