• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

xXShaSesXx

User
    Player
    * Nick-ul tău: xXShaSesXx 

* Propunere: Sa se adauge comanda /duel pe Creative 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Aceasta comanda de pvp ar fi destul de utila deoarece avem deja un minigame care include pvp-ul intre jucatori ( sheep quest ) care nu este chiar asa po*Cenzurat*ra, /duel ar aduce jucatori pe aceasta sectiune, chiar daca creative-ul nu prea este bazat de pvp, dar nu ar strica asa comanda.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Desigur, vor aduce mai multi jucatori.

* Subserver: mc.gamster.org -> Gamemodes -> Creative

* Alte precizări:  Nope

Last edited by a moderator:

zSaKyeen_

User
    Player
    Salut xXShaSesXx, propunerea ta mi se pare una buna si ar aduce playeri, as vrea sa se bage, avand in vedere ca am crescut cu playerii dupa ce a aparut update ul, acest minigame mi se pare ca va aduce mult mai multi membrii

De la mine ai :pro:

roobinshs

User
    Player
    Salut xXShaSesXx, propunerea ta nu este rea, si chiar cred ca ar aduce playeri. De la mine ai :pro:

NotYourAdmin

User
    Player
    Salut, sincer, chiar ar fi destul de interesant sa avem un duel pe Creative cu diferite arene custom. Ar fi misto sa si poti vizualiza duel-ul cum decurge, adica sa spectatezi jucatorii care se dueleaza.

Si de la mine ai un  :pro:

Delia0787

User
    Player
    Salut ! Propunerea ta mi se pare interesantă si mi-ar place să fie acceptata deoarece ar fi mai multă distractie.  :pro:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta este una interesanta,si chiar daca nu este sectiune de pvp ,mi-as dori sa ma joc.

De la mine ai :pro:

Angelo29_

User
    Player
    Salut, propunerea ta mi se pare foarte interesanta si eu cred ca o sa aduca mai multi playeri sectiunii, de la mine ai un    :pro: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna sa se adauge /duel pe creative, deoarece pe acea sectiune nu prea poti face multe chestii, iar adaugarea unei astfel de comenzi ar face jucatorii sa stea mai mult pe sectiune.

:pro:

KDA

User
    Player
    Salut! 

Îmi place mult idee ta, deoarece nu sunt multe sectiuni de pvp pentru 1.12, si daca s-ar adauga /duel, vor juca mai multi jucatori pe sectiune! Succes!

:pro:

DenisZ69

User
    Player
    Salut!

Personal consider ca sectiunea Creative nu ar avea nevoie de un asemenea update, existand deja multe alte sectiuni pe care poti merge sa te bucuri de PVP. 

De la mine ai :contra: . 
    Iti urez mult succes si multumim pentru sugestie!

_HorusX

User
    Player
    Eu cred ca propunerea ta e utila finca pe creativ ai putin ping si cum ai spus nu ar strica o asa comanda . Sper sa se adauge :pro:  #RE

FenixG3

User
    Player
    Creative nu a fost gândită ca o sectiune de pvp. Nu consider ca ar avea nevoie de asa ceva, deci votul meu va fi :contra:

Mult succes! 

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Personal, consider ca sectiunea Creative nu este una de pvp. Exista sectiuni separate pentru acest lucru.

:contra:

Status
    Not open for further replies.