• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere de o sectiune noua

Status
    Not open for further replies.

Teodor3

User
    Player
    Propun sa se adauge un nou numit  Apocalypse in locul sectiunii SkyGrid care ori cum nu este asa de utilizata.

Acest minigame este foarte interactiv si un pic mai extrem la supravietuire, doarece itm se gasesc foarte greu. Aceast minigame este ca un fel de survival numai ca peste tot in jur este doar pamant si nici un copac.

Poti face rost de itm in felul urmator: -constant pica chesturi din cer cu itm langa tine

-pot fi cumparate de la shop

Banii se fac din vanzarea de itm

Daca tot nu exista staff care sa se ocupe de aceasta sectiune ma pot ocupa eu cu administrarea acestei sectiuni. 

CV:

-am talent la build

-sunt activ

-nu incalc regulamentul serverului

Sper sa va placa aceasta idee si sa o introduceti

Naaaab

User
    Player
    :contra:

Tu tot nu vrei să înțelegem că nu adăugăm secțiuni noi? Pentru o secțiune nouă ne trebuie un Spawn și warpuri care trebuie făcute de builderii nostri care poate au altceva de făcut și ne trebuie Staff adică globali care au și ei treabă , o secțiune nouă nu se creează așa de ușor + trebuie să se și plătească pentru o secțiune nouă și sunt sigur că nu scoți tu in fiecare luna bani din buzunar pentru secțiune

Răspunsul meu este sa se de-a T/C

Teodor3

User
    Player
    Am inteles acuma. Prima data am inteles ca nu se va face deoarece nu e staff global

Naaaab

User
    Player
    Defapt , imi retrag votul , nu pot da edit

:pro:

Hai sa vedem ce o sa fie , dar tu nu poti fi staff , daca faci cerere de helper poti f helper

Eugen01

Retras
    Player
    Pare interesant, sunt curios ce va iesi daca se va implementa.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player

Da am o intrebare. Eu am grad pe skygrid, daca se va inlocui acest mod de joc imi voi pastra gradul? Adica o sa am helper pe apocalypse?

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.