• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Discord Clanuri .

Status
    Not open for further replies.

SanduK

Loyal
    VIP
    * Nick-ul tău:SanduK

* Propunere: Timp de o saptamana fiecare Clan ar trebuie sa concureze .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Deci sa fie 15 clanuri impreuna sau cate sunt momentan . Clanurile sa faca activitate si in acelas timp sa concureze intre ei . Vor concura pentru locul 1-12/(Sau cate sunt ) Si ultimele 3 clanuri care sunt pe ultimul loc descalificate . Deci vor concura pentru clanul lor sa nu fie sters .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cei nou care fac clanuri nou nu ar mai trebuii sa astepte asa de mult pentru un clan . Si daca clanul va fi din prima saptamana inactiv sters .

* Subserver:Discord

* Alte precizări:  Sa se ocupa cei CARE SE OCUPA DE CLANURI (Stefan) . Si cv Grad Special pentru primele 3 clanuri acordate liderului/Adjunctului .

Chalk20

VIP
    VIP
    Mi se pare o chestie total nefolositoare, ținând cont că activitatea clanurilor este verificată de Stefan și când un clan e inactiv este șters. 

:contra:

qPandaa_

User
    Player
    În primul rând, așa cum a zis și Chalk, activitatea lor este deja sub supravegherea unui administrator, iar faptul că ei “se bat” pentru a-și ține clanul activ, pe mine, sincer, nu m-a atras. Atunci când cineva dorește să înființeze un clan și aplică pentru el pe forum, din start reiese faptul că el a pus activitatea pe primul loc, odată cu restul.

Iar în al doilea rând.. de ce să primească un alt role în plus? Serverul este deja destul de încărcat cu role urile actuale, nu văd de ce ar trebui să valorifici activitatea clanurilor active printr un simplu role. (Dacă la asta te-ai referit)

:contra:

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Daca exista un clan de socializare si un clan de bedwars, sau un clan de skywars si un clan de anime, de ce sa se dueleze? Din moment ce sunt in categorii diferite, n-are rost sa se faca dueluri/confruntari pentru a primi un grad, in plus, gradul poate ca nu va insemna nimic. 
    Eu zic ca e mai bine asa, rivalitatea cu prietenii se incheie si ne distram de Mos Nicolae 😆

Imi pare rau, dar de la mine ai :contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    Dupa parerea mea pare o ideie rea nu am gandit suficient . Puteti inchide propunerea .

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.