• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Accepted Propunere discord

Status
    Not open for further replies.

Florin__

User
    Player
    • * Nick-ul tău: Florin__
    • * Propunere: Scoaterea unei reguli de pe discord "Limbajul indecent din status"
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu s ar bana membrii in prostie
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu stiu sincer de ce exista aceasta regula e foarte aiurea si nefondata.
    • * Gamemode/Minigame: Discord
    • * Alte precizări: Aceasta regula este cel putin Ceausista , nu am voie sa am dreptul la exprimare printr un stats de teama sa nu iau ban ? Am ajuns sa fiu limitat si cenzurat pe un sv de discord. Din pacate nici dreptul la libera exprimare nu il mai avem ,ne meritam soarta.
    • P.s- Aveam in stats "Imi bag p**a-n lume si ti-o fac cadou"-BUG MAFIA , pe care tot eu l am cenzurat si tot am luat ban , incredibil cu voi .
    • #JosCenzura, #DreptDeExprimare #JosComunismul

《teoo》

User
    Player
    • * Nick-ul tău: Florin__
    • * Propunere: Scoaterea unei reguli de pe discord "Limbajul indecent din status"
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu s ar bana membrii in prostie
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu stiu sincer de ce exista aceasta regula e foarte aiurea si nefondata.
    • * Gamemode/Minigame: Discord
    • * Alte precizări: Aceasta regula este cel putin Ceausista , nu am voie sa am dreptul la exprimare printr un stats de teama sa nu iau ban ? Am ajuns sa fiu limitat si cenzurat pe un sv de discord. Din pacate nici dreptul la libera exprimare nu il mai avem ,ne meritam soarta.
    • P.s- Aveam in stats "Imi bag p**a-n lume si ti-o fac cadou"-BUG MAFIA , pe care tot eu l am cenzurat si tot am luat ban , incredibil cu voi .
    • #JosCenzura, #DreptDeExprimare #JosComunismul
    Asa e!! E absurd😾

Last edited:

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut,

Îți mulțumim pentru sugestie! Am notat-o și o vom lua în considerare pe măsură ce continuăm dezvoltarea serverului.

Deși nu putem garanta că va fi implementată, apreciem feedback-ul tău, iar fiecare sugestie ne ajută să facem serverul din ce în ce mai bun.

Toate cele bune,
    Echipa Gamster

Status
    Not open for further replies.