• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - Discord

Status
    Not open for further replies.

Luckywind

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău: Luckywind

* Propunere: Adăugarea în Magazinul Gamster - Grade personalizate Discord care să fie standard (culoarea default la nume), Grade personalizate Discord Plus (Culoarea numelui să fie cea aleasă de către donator) Grade Personalizate Premium (la fel ca și la Discord Plus doar că acestea vor avea VC/CH Privat.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Jucătorii pot dona ca să își adune grade la profilul Discord-ului.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Probabil se vor aduna pe viitor bani în +, aceștia contribuind la mărirea comunității Gamster.

* Subserver: Gamster Discord Server

* Alte precizări: Mulți jucători vor grade pe Discord pentru a arăta mult mai bine atunci când un player apasă pe numele lor.

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Eu cred ca este o idee buna > mai multe donatii = mai bun serverul, plus ca este ceva interesant si merita incercat. Dar mai intai trebuie bine gandit 

:pro:

Cloacks

User
    Player
    O idee chiar foarte bună  , imi place ideea cu culoriile .

De la mine ai :  :pro:  Succes in continuare !

Last edited by a moderator:

™Maniak™

Satana
    Player
    Va trebui de fiecare data sa se faca un grad nou.
    Prea mutle grade adaugate vor fi degeaba.
    Inchis.

Status
    Not open for further replies.