• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - Discord

Status
    Not open for further replies.

Luckywind

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău: Luckywind

* Propunere: Ca jucătorii care au donat mai mult de 100 Euro să primească un TAG special pe Discord. Ex. Sponsor.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Jucătorii vor avea încă un motiv pentru care să doneze pe server.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Mult mai mulți bani care pot fi investiți în server.

* Subserver: Discord

* Alte precizări: -

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Nu stiu ce sa zic.... Sunt destule nebunii pe serverul de discord , nu e timp si penru asta .

:contra:

lava16FTW

User
    Player
    Nu inteleg cu ce ajuta daca iti scrie in fata numelui "Sponsor" , nu te ajuta cu nimic. :contra:  

Matei77Ioq

User
    Player
    :pro: imi place propunerea ta

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  mie mi se pare chiar oke idea . Sa aiba aceleas comenzi doar alt prefix .

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    E doar un nume :contra:  

Duncan2003

User
    Player
    Discutabil.

Este un grad, care nu este asa de util, doar ca sa ai acolo mai multe grade. In plus, cred ca ar fi necesare mai multe verificari, probabil nu ar merge doar o dovada adusa de jucatorul care doreste respectivul grad, ci si verificare pe care sa le faca administratorii pentru a vedea daca donatiile sunt adevarate.

:contra:

Status
    Not open for further replies.