• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Discord

Status
    Not open for further replies.

#TitaniuMark

User
    Player
    * Nick-ul tău: TitaniuMark

* Propunere: Stats Bot

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : în bine, desigur 😅

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece ar face verificarea ce trebuie făcută de către manageri pentru cei ce aplică ca staff mai ușoară

* Subserver: DISCORD

* Alte precizări:  Jucătorii vor putea să își verifice statisticile proprii sau pe ale altora doar cu o simplă comandă pe discord.

De ce să facă asta? Păi, probabil x este curios câte kill-uri are y pe the-pit , decât să stea să îl întrebe pe el, x va primi statisticile lui y de pe secțiunea the-pit direct în DM sau pe canalul special, scriind, de exemplu [ >stats @y the-pit ], sau [ >stats y#×××× the-pit ].

Ce statistici se pot vedea cu această comandă? Eu cel puțin am gândit acest stats astfel:

În primul rând, pentru ușurarea verificării făcute de manageri, sau a celor ce recrutează în facțiuni ( GTA ) va apărea un tabel: 

[ NUME REAL : "gigel" ]

[ VOTURI : ππππ ]

[ ORE : ¥¥.¢ d ]

[ CONTURI : "gigel" ; "marinică" ; "..." ]

[ HIST : " gigel was muted by ionel for 'jignire' for 30m ( 57 days ago ) ( expired ) " ]

După asta, un alt tabel:

[ KILL-URI : ¶¶ ]

[ DEATH-URI : ∆∆ ]

[ WIN-URI : ## ] ( în cazul minigame-urilor )

[ ULTIMA DECONECTARE : dd/ll/aa ]

[ PREFIX : " (rădel) " ]

[ SUFFIX : " ( sandu ) " ]

[ NICK : " ( geon ) " ]

[ TOKENS : ©©©© ]

[ GRAD : " ultra " ]

Ce alte motive am avea să utilizăm această comandă? Probabil nu vom avea acces la pc pentru un timp îndelungat, să zicem 8 luni, dar vom vota în aproape fiecare zi și dorim să verificăm câte voturi avem, sau câte ore aveam pe secțiunea respectivă ultima dată când am fost conectați

Note de adăugat:

×Aș vrea să văd cât mai multe păreri , în primul rând din partea managerilor secțiunilor, dar și a liderilor de facțiuni de pe GTA.

×Sper că propunerea mea vi se va părea de ajutor! 

×Mulțam de atenția acordată.

×Dacă aveți idei despre cum ar putea fi îmbunătățit tabelul de mai sus le puteți lăsa aici 😉

Last edited by a moderator:

Duncan2003

User
    Player
    Salut! Ideea ta mi se pare utila, chiar daca nu cred ca numele real ar putea aparea in tabel asa usor, doar daca se baga o comanda pt a iti pune si numele real. Cred ca propunerea ta este utila, pentru ca am putea verifica mai usor jucatorii, cum ai spusbsi tu. 

Prin urmare, votul meu este PRO. 

#TitaniuMark

User
    Player
    @Duncan2003 prin "NUMELE REAL" mă refer la numele real al contului de minecraft, deoarece unii au /nick și folosesc nume ce nu au legătură cu cel "original" al contului!

iGamer_

User
    Player
    nu cred ca exista ceva bot pentru asta, doar daca face cineva unul pentru voi, dar ar fi scump, dar totusi pro

Ayuki_

User
    Player
    Salut, mi se pare foarte buna ideea, cred ca ne va ajuta foarte mult, la fel cum ai spus si tu.

:pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    Ideea ta este oke  .  Eu cred ca e posibil sa fsci asa un Bot .De exemplu Grupul de (Clash Royale are un bot facut de ei la care scrii!profil #hashstagul de la cont)Si iti apare toat despre profil tau . La minecraft trebuie doar Numele si iti apare de ales ce secțiune (!profile SanduK Survival Clasic ) .  Si iti arata:

Voi lua dupa Statisticile mele

Nume:SanduK

Grad:Supreme

Prefix:&5Emperator

Kit:-(Warriors,Workers,Si de la Grade .) Si daca au fost folisite cu rosu .

Killuri/Death:0/0

Time Played: 3h

Ti am mai dat si eu niste idei . 😀

Sau exemple

:pro:

iLegitFTW

User
    Player
    :pro: o idee foarte buna. Unii jucatori vor sa afle cate killurie are x pe factions de exenplu

MarianMrK5

User
    Player
    Este o idee foarte buna si isteata 🙂 , si cred ca ne va ajuta in viitor 

De la mine ai :pro:

LOXus

User
    Player
    Mi se pare o idee interesanta , de la mine ai :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player