• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere discord

Status
    Not open for further replies.

_Tommy

User
    Player
    * Nick-ul tău:_Tommy

* Propunere: Sa se adauge o camera de voice pe discord pentr u fiecare camere de staff .Adica BedWars-ul sa aiba o camera doar a lui si doar stafful de pe sectiunea respectiva sa  o poata vedea si sa vb pe ea 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Daca vr sa vb doar  cu colegii de la tn de pe sectiune  ar fi utila aceasta camera de voice .

* Subserver:Server Discord

* Alte precizări:  Sa fie aceste camere pentr u staff Ex  [     Chat -BedWars   ] [   Voce-BedWars   ] 

#TitaniuMark

User
    Player
    Asta ar ajuta foarte mult, în general pentru ședințele secțiunii, deoarece nu ar mai putea intra tot staff-ul serverului la acestea.

Deasemenea, după cum ai spus și tu, atunci când vrei să vorbești cu un coleg de pe aceeași secțiune

Ar fi utilă totuși și o cameră cu o limită de 2 | 3 membri atunci când dorești să vorbești cu colegi de pe secțiuni diferite

Motive pentru care eu voi vota cu :pro:

Succes

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    :contra:  Poti face singur in grup pentru chestia asta si bagi pe cine vrei in el.. nu este nevoie de group de discord special pt asta.

_Tommy

User
    Player
    :contra:  Poti face singur in grup pentru chestia asta si bagi pe cine vrei in el.. nu este nevoie de group de discord special pt asta.
    Nu este un grup de discord .Este o camera de voice pentr-o sectiunea unde esti staff

Hatakeer

User
    Player
    Ideea a mai fost propusa dar a fost abandonata, insa mi se pare buna mai ales cand vrei sa discuti ceva mai privat cu colegi tai din staff
    :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  Cand am fost staff erau cameri pentru Ședințe si Toti Staffi si pentru Sectiuni Aparte la Staff nu are poate sa băgat sau inca nu .Vouă o sa va fie  de  folos .

Fanta123 UwU

User
    Player
    Nu sunt staff dar cred ca v-ati simti mai bine la o sedinta doar cu staff-ul de pe accea sectiune :pro:

_Maniacu22

User
    Player

De mult vroiam sa se adauge asta, sa vorbesc doar cu colegii mei.

O idee buna.

DanielUs07

User
    Player

Staff-ul ar putea sa comunice cand sunt pe sectiune si camerele actuale ale staff-ului sa ramana pentru discutii intre membrii staff.

Delix1

User
    Player
    :pro: Si eu mă gândeam la acest lucru! Așa cum au și clanurile, așa ar putea avea și secțiunile. Dar eu spun sa se adauge acest canal de voice doar pe secțiunile unde sunt +5 membrii staff (cu tot cu manageri/administratorul secțiunii) .

BOBOBO_

User
    Player
    A mai fost facuta o propunere de genu si a fost respinsa.. nu are rost sa umplem discord-ul de camere voice  :contra:

EdwardPvPYT

User
    Player
    Idee nu e rea dar ar fi plin de camere acolo dar nu e o problema asa mare. :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.