• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - discord

Status
    Not open for further replies.

♛ nai wa ♛

User
    Player
    * Nick-ul tău: thighhighsfetish

* Propunere:

• să se adauge un sistem cu nivele, unde dacă vorbești mult cu jucătorii, faci level up// să existe anumite roluri la anumite nivele, dau exemplu// nivel 10, grad junior etcetc
    • să se adauge un bot cu comenzi pentru lupte, dau exemplu//-enable(trebuie să fie on pentru a putea să te bați cu altă lume), -battle @insertname, -refresh(pentru a nu aștepta x minute când primești ko de la alt jucător//îl poți folosi doar o dată la 3 minute), -disable(în caz că mergi offline și nu vrei să primești ko de la alți jucători, făcându-ți scorul pentru care ai lucrat mult vraiște), -score și -scoreboard pentru a putea să vezi scorul(al tău sau al primelor 10 celor mai buni jucători)
    • să se adauge pikabot
     * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : unii jucători ar fi mai activi, ne-am cunoaște mai bine unul pe altul, ne-am face prieteni noi, mai multe lucruri de făcut în caz de te plictisești

[SIZE=1.4rem]* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece jucătorii ar fi mai activi și mai uniți, iar serverul de discord ar fi mai diversificat[/SIZE]

* Subserver: discord

* Alte precizări:  pzl pro or no reply

mini.

god gaymer
    Player
    Propunerea 1 imi place , nu pentru ca primesti grade si pentru ca faci concurenta cu jucatorii intr-un fel, discutand despre orice, oricand, oriunde.
    Propunerea a 2-a imi place , pentru ca nu sunt jocuri cu botii.
    Nu-mi place propunerea a 3-a , nu stiu de ce e nevoie de PikaBot

Propunerea 1 - PRO
    Propunerea a 2-a - PRO
    Propunerea a 3-a - CONTRA.

Shrylin

User
    Player
    Prima propunere mi se pare folositoare deoarece nu ar strica putina competitie si pe discord.

A doua propunere mi se pare ok , ar fi bun si un sistem de gambling cu o moneda de schimb care s-ar lega de prima propunere (la fiecare nivel sa primesti o anumita suma de banuti cu care sa te joci).

A 3 a propunere mi se pare nefolositoare, nu vad de ce am avea nevoie de pikabot.

Propunerea 1: ✅

Propunerea 2: ✅

Propunerea 3: ❌

SanduK

Loyal
    VIP
    Prima idei este foarte buna , Ar crestea activitatea pe discord lume mai activa . Restul nu prea li am inteles .

:pro:

killerutzu

User
    Player
    Pro, activitatea pe discord este sub 5, pe o scara de la 1-10, astfel ar fi mult mai activa si da, vorba lui, ne-am cunoaste unii pe altii mai bine.

Pentru propunerea 3, nu vad rostul. Insa pentru cele doua, pro.

Thywen

User
    Player
    :pro: La prima deoarece sunt foarte multe persoane care își petrec timpul pe discord iar adăugarea unei asemenea idei ar mării activitatea și ar distra jucătorii. 

Iar Contra la cele de mai jos, ar fii prea haotic.

Last edited by a moderator:

P.I.T <3

User
    Player
    Prima propunere e buna,doar ca ar fi greu cu pusul rolurilor,ar dura ceva timp pentru ca serverul este foarte activ,dar de la mine ai:

Propunerea 1: :pro:

Restul: 
    274c.png

Limo338 🌺

User
    Player
    Prima propunere este una chiar buna :pro: . La a doua, vreau sa iti spun ca exista boti speciali pentru asta, iar la a treia, nu inteleg de ce sa se bage "pikabot" :contra: la ultimele doua.

SadEmote

User
    Player
    1. ideea ta este buna ar creste activitatea pe chat dar ar creste si o mica competitie intre playeri care ar putea duce la certuri dar nu cred ca se va intampla asa ceva asa ca iti ofer un :pro: la prima idee

in schimb la a doua nu prea imi place cum suna ideea de "combat" pe discord dar voi da un :pro: pentru a vedea cum decurge aceasta idee pe discord

la propunerea a 3-a PikaBot nu este indicat in aceasta comunitate avand si copii de varste mai mici gen 10-11-12 ani pentru ca PikaBot are elemente NSFW deci nu recomand pe discord

:contra:

BenYagiz

User
    Player
    Imi plac propunerile tale, Prima idee este chiar una foarte buna,ar aduce o mica competitie intre jucători. :pro:

:contra: PikaBot

Last edited by a moderator:

MartinG

User
    Player
    Primele 2 propuneri sunt foarte bune, ultima propunere nu prea am inteles-o.

1 Propunere: ✅

2 Propunere: ✅

3 Propunere: ❌

Status
    Not open for further replies.